@mm47 to čo im povedať chceš? proste sa s nimi rozprávam ako s ľuďmi, ak nebrešú tak či sa skamarátime, aký mali deň, či poslúchajú, či nerobia zle, že sú krásni ak brešú, tak že prečo brešú, že veď ja im zle nechcem (samozrejme to psom), pri mačkách ma zvyčajne fasinujú oči tak to, s husmi sa snažím vždy dohodnúť nech na mňa neútočia... atď..
hej, mačkám nosím so sebou vždy v taške granule (po ktorých trochu zapácham a dávam im jesť a ľutujem ich a sľubujem im, že až budem mať veľký dom, môžu ku mne prísť a učím ich aby nedôverovali zlým ľuďom!
Vzdy ked na mna dlho pozera mravec, alebo mucha, predstavujem si, ze je to zena a poviem "paci sa ti co vidis co, pekny som, heh" Ked dojdem domov rad to poviem mame, lebo ona si mysli, ze budem navzdy sam.
vzdy ked idem z vlaku tak v jednej firme su dvaja vlciaci,a ti ma vzdy pozdravia,sa opytaju kde som bol a aj ako sa mam ked vidia,ze sa prilis neponahlam..ale aj inde na ulici kolo domoch sa zdravia,tak ich odzdravim.. ale tie hnusne opice ignorujem rychlou chodzou
To robím veľmi rada, ale iba ak si myslím, že nablízku nie je žiadna cudzia osoba. Často sú to totiž rôzne pazvuky, skomoleniny, prípadne ich rodná reč (kozy a ovce pekne odpovedajú). Ja mám proste zvieratká rada
@takata Ja nehovorím, že je to niečo zlé, keď má niekto potrebu oslovovať cudzie zvieratá, tak je to jeho vec Ja len, že mne to príde trošku divné, hlavne ak dotyčná osoba sa s tými zvieratkami ešte začne maznať Ale tak ja cudzie zvieratká napr. ani nehladkám, ja som asi nezvieratkový typ, nikdy som ani nemala potrebu žiadne vlastniť
Keď som bola menšia, tak som na nich furt tak divne vrčala, ale úplne jak drbnutá som bola a ostalo mi to dodnes. Teraz ich len hladkám, ak vyzerajú mierumilovne
@erika178 veď ja nedokážem okolo psa prejsť že aspoň nad tým nepouvažujem, či ho pohladkať, tiež väčšinou zo sebou nosím nejakú tú dobrotku, veď tie ich očkáááá. Ale chápem aj taký postoj (nerozumiem mu, ale chápem
ja sa rozprávam s každým zvieratkom ktoré vidím,tak napríklad keď vidím mačku tak ju k sebe volám lebo ju chcem pohladkať...a keď ku mne nejde tak na ňu začnem nadávať,,Mačka jedna debilná,aká si hnusná že ku mne nejdeš.Mačka jedna sprostá,retardovaná...choď do riti"a potom na dupnem a ona utečie psi ma majú radšej...vďaka bohu...
ja sa rozprávam s každým zvieratkom ktoré vidím,tak napríklad keď vidím mačku tak ju k sebe volám lebo ju chcem pohladkať...a keď ku mne nejde tak na ňu začnem nadávať,,Mačka jedna debilná,aká si hnusná že ku mne nejdeš.Mačka jedna sprostá,retardovaná...choď do riti"a potom dupnem a ona utečie psi ma majú radšej...vďaka bohu...
jj bavim sa s jednou mačkou čo stale ide ku mne ked idem okolo a tak pokecame akos a ma kolko ma deti zase poohovarame kocurov od vedla hodim jej šunku a idem za mojou druhym kamaratom asfaltom tam si lahnem a kukam na oblohu moj cely dnešny den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
alebo aj tak normálne
ale len tým bez majiteľa a často sú to dosť infantilné pazvuky a tak
Prihováram sa im takou skomoleninou, k malým šteniatkam napr : "jéééhjjubhhh milý havinkoooooooo jééééjiiiii" jak retard proste.
A ked idem ku sliepkam tak im skôr nadávam aby sa mi neplietli pod nohy " chodte preč sprosté slepice, nechod mi pod nohy ty potvora"
a k mačkám mám také frázy " jééj mačička aká milučkáá ňúúú"
a tak
a raz som zabékal na ovcu vo dvore a slušne odpovedala
K nohe!
@flysser ze foter zadrbe svoje decka je normalne, ale ze sa niekto prihovori zvieratu je divne... kde sme sa to dostali
@erika178 veď ja nedokážem okolo psa prejsť že aspoň nad tým nepouvažujem, či ho pohladkať, tiež väčšinou zo sebou nosím nejakú tú dobrotku, veď tie ich očkáááá. Ale chápem aj taký postoj (nerozumiem mu, ale chápem