Takže je tam lekárnička, reflexná vesta alebo odev nejaký, trojuholník, zdvihák, ten kľúč na matice alebo skrutky kolies a lano? a plus to čo si napísal?
@jimmycrow ziarovky a poistky to uz davnejsie neni ako povinna vybava, lebo nie na kazdom aute dokaze clovek vymenit ziarovky, bez dalsich pristrojou co na to potrebuje a ktore nema kazdy servis....
tak žiarovky a poistky to už neviem, keď som robil vodičák ja, tak to ešte patrilo k povinnej výbave....ale pokiaľ viem, tak tam patrí lekárnička-nesmie byť staršia ako 2 roky, oranžová reflexná vesta, homologizovaný výstražný trojuholník + rezerva, zdvihák a samozrejme kľúč aby si ho mohol odmontovať; resp. niektoré úplne nové autá už vraj nemajú rezervu vôbec ale len nejaký čudesný sprej čo nastriekaš do kolesa pri defekte či čo a ti to opraví toť vsjo ... dúfam btw. ak dobre pamätám, tak lano nepatrí do povinnej výbavy, i keď niektorí si myslia, že áno minule ma zastavili fízli v noci a kontrolovali snáď všetko čo sa skontrolovať dá a okrem iného ma pýtali ukázať len rezervu, takže asi tak no ...
by ti mali vratit prachy za autoskolu ked toto nevies...fakt,,..co vas v tych autoskolach dnes ucia, alebo skor neucia je des..potom sa nedivim ked je na cestach bordel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale ja som starsia skola, mam aj to co platilo podla starsich predpisov a dnes uz nieje povinne.