@spisovatel Príliš si od toho nesľubuj Od inteligencie, ale aj od ochoty a vľúdnosti tunajších jednotlivcov Samozrejme, nejdem generalizovať...ale tak...nájdu sa aj takí ...
táto anketa by mala byť taká flash správa, že ju nemôžeš ignorovať . lebo kopec ľudí tu príde vybaviť len tsku a padá preč a iní ľudia tu refresuju stránky a skúmajú kde by mohli pichnúť
no skôr toto zistis, že kto pozerá aj fóra potom este zrob blog a kazdy kto si ho prečíta nech dá hviezdicku ...a pri fotkach nech pridajú koment @14 ňe asi, ale určite
chodím sem síce každý deň, ale asi len nejak zo zvyku že keď zapnem ntb, tak sa prihlásim na gmail, facebook a birdz postupne a potom v opačnom poradí sa najskôr odhlásim z birdzu, lebo ako tieto niektoré strašne inteligentné fóra sa mi ani len čítať nechce, TS dostanem asi 3x do týždňa a maximálne si pozriem akú činnosť tu vyvíjali tí, čo mám v priateľoch.. keď mám nejakú chvíľku, tak pridávam fotky (aj keď tu je to strašne zdlhavé) alebo napíšem blog (ktorý sa tiež už chystám asi 2 mesiace napísať )
tak v skratke popis mojej aktivity na birdzi
ale tak dal si to sem piatok 22:50 (piatok je najslabsi den co sa tyka navstevnosti, co je logicke - piatok je viac ludi vonku ako ine dni)... cize je dost mozne, ze ti co pridu rano napr. o 11-12-tej tak sa im toto strati medzi novymi forami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@14 ňe asi, ale určite
tak v skratke popis mojej aktivity na birdzi