Pozdáva sa vám tento koment? Neviem sa rozhodnuť či je dobry... dajte aj vy dajake aby som sa mohol inspirovat:DD
Ahoj Láska!!Som velmi rád že ťa mam a ze ti mozem pisat tento komentos (smajlík) !Na uvod ti chcem podakovat za vsetko ... uplne .. dufam ze ma este lubis ?! Si fest holka..cool.Si moj nudny život ozyvila !!! Este musim spomenut tvoj víízor .. idem na to
xDDDDDDDD Tak kebyze som dievca a dostanem takyto koment na pokeci tak vymazem ten koment , potom svoje fotky z albumu , svoj profil , a nakoniec spacham samovrazdu
Kebyže dostanem takýto koment, tak v ňom najprv opravím gramatické chyby, pošlem autorovi späť a ďalej veselo šírim originál. Bolo by hriechom nepodeliť sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
.. mi srdiečko pracovalo . Ked som ta uvidel .. och .. uch ..
a ze dufa ze nenapisal alebo nenapise zle I a Y mu nic nehovorilo
verim ze to bola recesia... nemohol som to sem nedat :-;
grandiozne nemyslite?
Kebyže dostanem takýto koment, tak v ňom najprv opravím gramatické chyby, pošlem autorovi späť a ďalej veselo šírim originál. Bolo by hriechom nepodeliť sa
hej suhlasim s @insanebutalive chlapec kukal vela telenoviel