Stáva sa vám že sa dlhší čas zdravíte niekomu a vôbec neviete odkiaľ danú osobu poznáte?
Od začiatku semestra stretávam na škole chlapca a pravidelne sa mi pozdraví a k tomu sa aj usmeje a vôbec neviem kto je to. Či sme sa niekedy rozprávali alebo sa pozn
nahukaj na neho ze nemas zaujem, ze si neni taka ako ostatne a nech si nemysli ze si z neho hotova. potom mu daj facku a urazene odkracaj.
ver, ze na teba dllho nezabudne.
Mna furt zdravi jedna baba v skole a poslednu dobu pride za mnou ked napr fajcim a babime sa, oslovuje ma menom a ja absolutne netusim kto to je ani ako sa vola
No u mna to boli vacsinou ludia, ktori sa so mnou zoznamili, ked som bol opity na skolskych akciach/inych akciach. To mi pripomina, ako sa mi na skole zdravila jedna holka a ja ze co sa mi furt zdravi a potom raz, ked sme si pisali z nej vyslo, ze sme mali spolu nejaky romanik na skolskej akcii and I was like yay xD
väčšinou sa mi stáva opak že ľudia nevedia odkiaľ ich poznám, alebo že sme sa bavili niekde @birdz1 skús sa s ním viac rozprávať a podľa jeho záujmov to zistíš
Poznám to a neľúbim to. Pretože tí ľudia ma poznajú s nejakej sprostej zábavy, kde som si určite narobila kopec hanby keď si ich ani nepamätám. Nuž, život je raz taký
mna najviac dostane, keď ma pozdraví nejaké dievča alebo aj chalan na ulici o ktorých viem, že mám odniekiaľ poznať ale ani za svet si neviem spomenúť odkiaľ. Už sa mi to dosť krát stalo, a potom mi to dlho vŕta hlavou, že odkiaľ ich poznám. A nikdy ni nezisím
veď boha....
u nás na škole sa tiež každý zdravíme každému, len pre to, že sa poznáme z videnia... nechápem čo je na tom také divné
a po ďalšie tu píšeš, že ti to lezie na nervy už... to mi pripomenulo časy z puberty, keď v skutočnosti moja kamoška bažila po tom chalanovi, len si to nechcela pred nikým priznať a tiež to riešila s každým, že prečo sa mi zdraví, lezie mi na nervy a to len pre to, aby aspoň od niekoho počula vetu typu : Lebo sa mu páčiš.
Ale nemyslím si, že je to pre to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ver, ze na teba dllho nezabudne.
@birdz1 skús sa s ním viac rozprávať a podľa jeho záujmov to zistíš
u nás na škole sa tiež každý zdravíme každému, len pre to, že sa poznáme z videnia... nechápem čo je na tom také divné
a po ďalšie tu píšeš, že ti to lezie na nervy už... to mi pripomenulo časy z puberty, keď v skutočnosti moja kamoška bažila po tom chalanovi, len si to nechcela pred nikým priznať a tiež to riešila s každým, že prečo sa mi zdraví, lezie mi na nervy a to len pre to, aby aspoň od niekoho počula vetu typu : Lebo sa mu páčiš.
Ale nemyslím si, že je to pre to.