Serus, ako by ste najme baby ocakavali aby vas nahodny chalan po ulici oslovil? A o com by mal rozpravat aby ste sa aj vy zapojili a neurobili to tradicne slovenske F*ck you.?
Predstavte si ze idete v elektricke domov a nejakemu chalanovi sa trebars pac
inak s tymto mm problem aj ja... a celkovo sa bojim oslovit nejake dievca, ktore mi je sympaticke, aj ked napriklad uz bol aj nejaky ten ocny kontakt alebo tak.. skratka som moc hanblivy a doplacam na to..
čo ja viem, myslím si, že pokiaľ je jeden človek druhému sympatický tak môže rozprávať o hocičom...
mňa napríklad nevie teraz napadnúť téma, ktorú keby spustil niekto pri mne, že by ma odradila... okej, o počasí by hovoriť nemusel
ale raz za nami do kupéčka došli úplne natrndžení chalani a volali nás na poldeci a dávali úplne mimo výseč a v pohode sme sa s nimi bavili, spolužiačka si s jedným z nim píše doteraz.... takže myslím, že to nie je až tak o tom, čo hovoríš, ale o tom kto si a kto je tá druhá osoba :letim:
Ja to mám presne naopak.
Somnu sa chce každá vyprávať lebo vsetky su domna.
Ale ja ich mám vacsinou v piči.......
Vždy si poviem že mám na viac.
A poradím ti jako?
Nijak.
Môžes osloviť a prekonať sa, a bud sa dáte do rečí alebo do bude extra trapas že nebudes vedieť čo dalej kecať... ):
chlapec by mi musel byť v prvom rade sympatický výzorom (nezabudnite ma zdissovať za to, že som povrchná, je mi to jedno) a musel by sa vyjadrovať inteligentnejším spôsobom než "čau čajka pekná si dáš mi fb?"
@hoperpohroma to bol nejaký čúrak keby si už dam toľko námahy sa prekonať a pozdraviť sa ti (alebo hocijakému dievčaťu) tak by som sa nenechal odignorovať
A k téme ešte.. ja sa nikdy neozývam k dievčatám ani nikomu na ulici Aj keď vidím pekné dievča tak sa neozývam radšej lebo v meste kde žijem je strašne veľa starších menších dievčat a nechcel by som sa k nejakej ozvať a zistiť že je odo mňa o 1-2 roky staršia
Inak @10 tiež si vravím čom sa dievča nemôže niekedy ozvať omg abo sa na mňa nejaka 3 a viac krát pozrie a nič a si vravím či ma akože vyzývala pohľadmi k tomu aby som sa k nej šiel ozvať alebo mam len dačo na tvári
Keby som sa s tým človekom nejaký dlhší čas vídala a vedela o ňom, tak by som to minimálne pretrpela, ale zatiaľ, čo sa mi také (s výlučne kamarátskymi úmyslami tho) stalo, bolo to celkom príjemné.
Ale na oslovenia úplne cudzích ľudí, pokiaľ nechcú zapaľovač alebo presný čas, nereagujem.
čo ja viem, ak by som bola v dobrej nálade a neprejavoval by sa nejako primitívne alebo creepy, tak by som pokecala, veď čo, aspoň cesta ubehne rýchlejšie ale FB/kontakt by som asi nedávala, to by sme si museli nejako extra navzájom sadnúť, čo nehrozí podľa mňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak s tymto mm problem aj ja... a celkovo sa bojim oslovit nejake dievca, ktore mi je sympaticke, aj ked napriklad uz bol aj nejaky ten ocny kontakt alebo tak.. skratka som moc hanblivy a doplacam na to..
ked na to potrebujes navod, asi medzi nich pa3t nebudes :ehm:
mňa napríklad nevie teraz napadnúť téma, ktorú keby spustil niekto pri mne, že by ma odradila... okej, o počasí by hovoriť nemusel
ale raz za nami do kupéčka došli úplne natrndžení chalani a volali nás na poldeci a dávali úplne mimo výseč a v pohode sme sa s nimi bavili, spolužiačka si s jedným z nim píše doteraz.... takže myslím, že to nie je až tak o tom, čo hovoríš, ale o tom kto si a kto je tá druhá osoba :letim:
Somnu sa chce každá vyprávať lebo vsetky su domna.
Ale ja ich mám vacsinou v piči.......
Vždy si poviem že mám na viac.
A poradím ti jako?
Nijak.
Môžes osloviť a prekonať sa, a bud sa dáte do rečí alebo do bude extra trapas že nebudes vedieť čo dalej kecať... ):
a vacsinou pozdrav ani nestihnem zaregistrovat a uz okolo danej osoby preficim, ked som na ulici / nakupnom centre / atd.
no ale keby ma nejakym zazrakom zastihol, tak urcite by som reagovala podla sympatii. uz sa mi raz stalo:
"ahoj"
"..."
"pica."
ved cakaj nech nejaka teba oslovi neviem preco sa caka ze muz bude vzdy konat prvy
A k téme ešte.. ja sa nikdy neozývam k dievčatám ani nikomu na ulici Aj keď vidím pekné dievča tak sa neozývam radšej lebo v meste kde žijem je strašne veľa starších menších dievčat a nechcel by som sa k nejakej ozvať a zistiť že je odo mňa o 1-2 roky staršia
Inak @10 tiež si vravím čom sa dievča nemôže niekedy ozvať omg abo sa na mňa nejaka 3 a viac krát pozrie a nič a si vravím či ma akože vyzývala pohľadmi k tomu aby som sa k nej šiel ozvať alebo mam len dačo na tvári
,, Nie, práve som nastúpila DDDDDDD "
Doteraz je to môj kamoš
@laurika noo este ze si tak vvypadala
Ale na oslovenia úplne cudzích ľudí, pokiaľ nechcú zapaľovač alebo presný čas, nereagujem.