Aky mate nazor na TV noviny ? Ktoré sa Vam najviac pačia a prečo a ktoré zase nie, teda samozrejme tie sračky menom TV noviny čo bežia na našich komerčnych TV samozrejme nepovažujeme za niečo čo patri vobec na obrazovku. Ale možete aj tie hodnotiť
Nepozerám ale minule som na služobke zapol a som sa trochu pobavil a pohoršil na tej úbohosti. Konkrétne: JoJ: Matka vyhodila dvojročné dieťa z okna...exkluzívny rozhovor z matkou vám prinesieme už o chvíľu. Aký som rád že doma nemáme TV.
TV noviny? nieee... radsej si pozriem Ceskoslovensko ma Talent, Vecernicek, a este neaku Pilcherovu s babkou...
Myslim si, ze ked clovek nema cas citat denniky, tak aj TV noviny postacia ako zdroj kratkych informacii, co sa deje doma / vo svete, pokial sa na to pozera trohu kriticky... ale tvrdit, ze to je odpad... to je prehnane.
televízne noviny je jedinou reláciou ktorá za niečo stojí oproti tým "relexom" "telenovelám" "paneláku" a iných nemožných slovenských seriálov a sračiek bez úrovne
Vsetky tv maju spravy na jedno kopyto pretoze si ich neoveruju ale iba opakuju co si velke tllacove agentury ako napr roiters vymyslia alebo co si vymyslia iny ludia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Myslim si, ze ked clovek nema cas citat denniky, tak aj TV noviny postacia ako zdroj kratkych informacii, co sa deje doma / vo svete, pokial sa na to pozera trohu kriticky... ale tvrdit, ze to je odpad... to je prehnane.
brak je v novinách preto, lebo to ľud (Ficovoliči) sleduje, za to sú ratingy a za to peniaze..........tak to chodí v médiách
mne raz stačilo vidieť CNN v 15.
rozumela som makové, ale tí vyrehotaní, afektovani hlásatelia mi stačili, fuj!
Ďurianová je proti nim serious
inak, tí na Nove, Lucie a Raymond sú dosť dobrí.........takí primeraní