Pozeral tu niekto 9.3. švédske finále Melodifestivalen live zo Štokholmu? :)
názory? čo hovoríte na víťaza a toho či vari tú Yohio, ktorý/á skončil/a na 2. mieste a vraj sú teraz kvôli medzinárodnej porote, ktorá rozhodla o výhre Robina Stjernberga (song YOU) problémy... že vraj "ľudia" nútia švédsku televíziu, aby body poroty
slabý veru. poväčšine otrepané balady na jedno kopyto alebo tuctové techno melódie. nič špeciálne, nič pôvabné, nič chytľavé... minulý ročník bol omnoho pestrejší.
@lucretia tak ja som tohto roku pozeral Melodifestival po prvýkrát a bol som nadšený Najmä vystúpením Loreen a tých detí ♥ a k riadnej ESC... jo, veľa sh*tov toho roku tam je...no stále mám tam svojich favoritov..myslím, že Dánsko je dosť originálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
jediné, čo sa mi páči, je Island a Nórsko.
a s druhým absolútne... radšej by som tam videla napr. Ulrika, ten bol tiež dobrý... bo henten Yohio je podľa mňa absolútne oničom...
teraz sú super songy: Dánsko, Nemecko, Švédsko, Rakúsko, Švajčiarsko, Ukrajina, Írsko, Nórsko, Rusko, Fínsko, Veľká Británia, Bielorusko ...