Lol nezajem -.- oscara som prestal pozeravat odvtedy ako tam bola Skrotena Hora , sry ale vtedy som pochopyl ze su tam strasny degesi a rozmyslaju nejako divne ked vyberaju taketo filmy
@claudi1 nic v zlom bolo to take povrchne ta snaha prerazit sokovanim bola az nechutna ozaj nevydarena snimka ... nie preto ze by tam boly teply kovboji ale bolo to proste strasne klise miestami az humus pre mna ... a to mi nerobi problem sa pozerat na dvoch homosexualov ako sa boskavaju , ale toto proste bolo pre mna otras , nechcem ti tlacit svoj nazor do hlavy , len zdovodnujem preco ma tak zamrzelo ze dostal tolko oceneni
Nepozerala som, no Heath si Oscara zaslúžil.
Len nerozumiem tej kategórii.Herec vo VEDĽAJŠEJ úlohe?Aspoň pre mňa bol Joker najsamhlavnejšou postavou a Batman pri ňom vyznel ako mierny pak k, Joker je úmyselne loveable postava, záporák, ktorého všetci žerú, ale zahraný bol výborne.
,,Did your balls just drop off?"
mne sa najviac pacila Tilda, rozhodne zas potvrdila ze je mimozemstan D
no a samozrejme Kate mam ju rada
ad Heath, bolo jasne ze to dostane
akurat ze navzdy zostane ta cena uz len in memoriam a taky bilag nie je pre ziadnu cenu dobry...no co, jeho dcera sa s nou moze hravat na piesocku
JACKMAN bol fantasticky, ten posledny vykrik (wolveriiiiiiiiiiiine) ma dostal do kolien a inak samozrejme potesili Ledger a Kate Winslet a Seana Penna by som zahrabal niekam HOOOODNE hlboko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
R.I.P.
Len nerozumiem tej kategórii.Herec vo VEDĽAJŠEJ úlohe?Aspoň pre mňa bol Joker najsamhlavnejšou postavou a Batman pri ňom vyznel ako mierny pak k, Joker je úmyselne loveable postava, záporák, ktorého všetci žerú, ale zahraný bol výborne.
,,Did your balls just drop off?"
ale heath..... ten keby tam bol...
no a samozrejme Kate mam ju rada
ad Heath, bolo jasne ze to dostane
akurat ze navzdy zostane ta cena uz len in memoriam a taky bilag nie je pre ziadnu cenu dobry...no co, jeho dcera sa s nou moze hravat na piesocku
The Reader je skvelý film !!!