Pozorujete sa často v zrkadle?? Baby isto pri každej príležitosti hej niekedy aj vo výklade obchodu všakže alebo sa nepozeráte často na sebe ........je to podľa vás nejaký druh sebavedomia?? že jééj aká som krásna......... a pozerám na seba
ja sa bojim od dneska zrkadiel lebo som na telesnej dosla do satne som kukla do zrkadla a vidim nejakeho chalana len v slipoch... waaa jaku budem mat ja traumu
Ja sa často pozerám do zrkadla... Ale nie pre to, aby som si povedala, že som neviem aká pekná alebo čo, lebo to si nemyslím, tak ale proste si prehrabnem vlasy, pozriem sa, či nemám niečo medzi zubami a idem ďalej...
zeby som sa kukala do zrkadla nejak casto? to mi nehrozi... idem okolo nejakeho, pozrem sa, ci nahodou nemam vlasy ako po vybuchu alebo nie som moc rozmazana, skonstatujem, ze to az take hrozne nie je (mohlo by to byt aj horsie)a idem dalej
No ja sa na seba pozerám stále a rada zatiaľ ma to stále baví v škole máme nad umývadlom zrkadielko, tak vždy keď si idem umyť ruky tak sa pozriem, alebo vo výkladoch, na autách....trapas bol keď som sa pozrela na sklo auta,že ako vyzerám a tam sedel nejaký mladý chalan...
ja sa do zrkadla pozeram furt ..idem po chodbe,spravim dajake grimasy,umyvam ruky v kupelke,robim grimasy ..v meste ked idem furt kuknem do zrkadla ci nemam rozburdane vlasy..atd ..
Ja sa pozerám do zrkadla len za takým účelom či nie som napríklad strapatá, alebo či nemám rozmazané oči.... Alebo sa pozerám do zrkadla a konštatujem že horšie to hádam nemohlo byť
tak mama mi hovorila, ze uz odmala som dlho sedela pred zrkadlom..teraz uz pomenej, ale aj tak sa obcas prichytim ako sedim pred zrkadlom a cumim na seba...mama tomu vravi samolubost
Každý by sa mal sem tam pozrieť do zrkadla...nemám rada ľudí, ktorí chodia von neupravení, špinaví, s karpinami, s makom medzi zubami alebo špinavý od zubnej pasty...
treba mať nejaký vzhľad..pozor- nehovorím o kráse ale len o úprave...
Ja som v zrkadle furt,nsjradšej by som si vyzrkadlila celu izbu no ... vždy vo vrecku zrkadlo a idem cez cestu,jednoducho sa musím pozrieť .. ptoom si poviem,bože idem domov ...a neviem... .. tak to byva no ..
hm raz za den....vo vyklade sa neobzeram,ani v zrkadielku..mozno raz za tyzden,ked mam pocit ze vyzeram divne a musim kuknut ze co sa deje ci som strapata abo co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja sa pozeram len ked si umyvam zuby, lebo sa tomu neda vyhnut ale inak na to kaslem, ze budem ucesany alebo podobne veci mi na rozume nepridaju :p
treba mať nejaký vzhľad..pozor- nehovorím o kráse ale len o úprave...
To skor sa obzeram v zrkadle ze ako to zase vyzeram