nie je tam možnosť pre mňa...od bakalára som videla v telke dokopy dva filmy a pár dielov srdcoviek, hoci som si plánovala, ale nič z toho nebolo a telku vidím, len keď prechádzam okolo, alebo keď na pár minút neviem, čo robiť tak ťuknem si dáky program, sa stane raz za mesiac preto som videla asi trikrát vianočnú reklamu, o ktorej sa tu vedú diskusie... a dnes som hovorila o tom talente markizáckom, podľa mňa to otupuje mozog (teda degeneruje nervové bunky, normálne to cítim v hlave , ale uznávam, že občas treba vypnúť a pozrieť si taký ľahký program, ako napríklad spomínané srdcovky, to sú moja srdcovka , to je proste gól a človek sa tak síce škodoradostne nasmeje, ale nevadí, srdcovky sú výborná komédia z reálneho života
ako nikdy nezabudnem na fenomenálnu časť, kde vysoký starý chren (čo doma svoje mäso a kosti vyvaľuje a stará sa o neho mama) vraví o dve hlavy menšej žene: "Akožéééé, ja néémožem mať teba za ženu, akože ja by som neprežil, keby môj syn bol taký vysoký ako ty, akože chápeš, nie? genetika akože vieš, to nie je ani chlap s takou výškou..."
odkedy sa nam pokazila telka tak ju nepozeram... a potom sa nam opravila... a stale ju nepozeram nejak som si odvykla nechyba mi uz tri mesiace ci kolko som bez telky a zijem sice netusim co sa deje vo svete ale inak je to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nie je tam možnosť pre mňa...od bakalára som videla v telke dokopy dva filmy a pár dielov srdcoviek, hoci som si plánovala, ale nič z toho nebolo a telku vidím, len keď prechádzam okolo, alebo keď na pár minút neviem, čo robiť tak ťuknem si dáky program, sa stane raz za mesiac preto som videla asi trikrát vianočnú reklamu, o ktorej sa tu vedú diskusie... a dnes som hovorila o tom talente markizáckom, podľa mňa to otupuje mozog (teda degeneruje nervové bunky, normálne to cítim v hlave , ale uznávam, že občas treba vypnúť a pozrieť si taký ľahký program, ako napríklad spomínané srdcovky, to sú moja srdcovka , to je proste gól a človek sa tak síce škodoradostne nasmeje, ale nevadí, srdcovky sú výborná komédia z reálneho života
: