ked som bol teenager pozeral som politicke diskusie
cim som starsi, tym menej ma to zaujima. dokonca uz nepozeram spravy. nech si tam Fico s Dzurindom a Meciarom a dalsimi zlocincami robia sami sebe dobre, mne je z nich zle. Vsetci su rovnaki ...
jááj bože hups zasa som nečítala všetko... v @8 som si myslela že sa jedná o O 5 minút dvanásť o tú politickú pi*ovinu... ach jaká som trápna až mi je na plakanie
tak lúskanie..no hmmm pár ráz som to pozerala a myslím že je do vcelku dobré...
Niečo podobné ako pod lampou. Nuda, nuda, nuda, kým dospejú k nejakému názoru najskôr zaspím. Obekecávaju a keď už aj k niečomu dospejú tak tie ich riešenia sú dosť naivné a na nízkej hodnotovej úrovni... Atď
Aj keď je pravda že som to pozeral len tuším 2 krát, aj to som nedopozeral. Možno som iba natrafil na naozaj hrozné časťi...
každý nedeľu,lebo náš dedo ju pozerával a vždy pri nedeľňajšom obede sme museli byť počas jedla ticho,lebo v telke bola táto relácia
doteraz,keď niekto povie,že nedeľa,sa mi ako prvé vybaví rezancová polievka a za ňou táto relácia
božeeeeee ja to robím tak,že vždy najskôr napíšem komentár,aby som hneď napísala svoj názor bez toho,aby ma ovplyvnilo,čo napísali ľudia predo mnou a až keď ho mám napísaný,si prečítam,čo písali ostatní
a teraz zisťujem,že som úplne mimo,ale myslím,že nie som jediná,komu napadla hneď tá politická relácia
Ahááá, najprv som si myslela, že sa jedná o politickú reláciu, ale nesedel mi ten názov. Takže myslíš to Lúskanie... Videla som to asi raz alebo dvakrát... Prišlo mi to trochu smiešne. Iba také táranie do vetra. Všetci hovorili iba tak všeobecne. A ako by to ani neboli ich názory...
mne sa to náhodou páči... niektoré témy sú tam dosť aktuálne a vedia aj dobre poradiť... je tam rada dospelých, hlas mladých a názor psychológa... myslím, že zostava je dobrá... aj tie ankety sú zaujímavé...
inak, rada by som sa na natáčaní zúčastnila aj ja keď ja tak rada prezentujem svoj názor
mmm, je to hrozná nuda...nie kvôli politike ale pre postoj našich politikov k veci..samé vykrúcanie, prázdne otrepané frázy..ale relácia patrí k slovenskej televíznej klasike..pamätám si ju ešte z čias keď ju vysielala STV s tým červeno-bielo-modrým stĺpcovým znakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
cim som starsi, tym menej ma to zaujima. dokonca uz nepozeram spravy. nech si tam Fico s Dzurindom a Meciarom a dalsimi zlocincami robia sami sebe dobre, mne je z nich zle. Vsetci su rovnaki ...
5 MINÚT PO DVANÁSTEJ - diskusný ring pre teenagerov a ostatných
NEMÁ TO NIČ S POLITIKOU
sorry
bože môj to je len zbytočné mrhanie časom kukať na debilkov čo sa furt len hádajú a hovno aj tak len robia
tak lúskanie..no hmmm pár ráz som to pozerala a myslím že je do vcelku dobré...
Aj keď je pravda že som to pozeral len tuším 2 krát, aj to som nedopozeral. Možno som iba natrafil na naozaj hrozné časťi...
každý nedeľu,lebo náš dedo ju pozerával a vždy pri nedeľňajšom obede sme museli byť počas jedla ticho,lebo v telke bola táto relácia
doteraz,keď niekto povie,že nedeľa,sa mi ako prvé vybaví rezancová polievka a za ňou táto relácia
božeeeeee ja to robím tak,že vždy najskôr napíšem komentár,aby som hneď napísala svoj názor bez toho,aby ma ovplyvnilo,čo napísali ľudia predo mnou a až keď ho mám napísaný,si prečítam,čo písali ostatní
a teraz zisťujem,že som úplne mimo,ale myslím,že nie som jediná,komu napadla hneď tá politická relácia
a kto by hento nepoznal, keci nasich politikov ma otravuju pri kazdom nedelnom obede
inak, rada by som sa na natáčaní zúčastnila aj ja keď ja tak rada prezentujem svoj názor
ach tie roky 90.-te
politická relácia je - o 5 minút 12
ja hovorím o diskusnom ringu pre teenagerov a ostatných - 5 minút po dvanástej - v minulosti nazývané - Lúskanie