ježiš to boli časy keď to bol ešte Fox Kids (Divoký pirát Jack, ak si pamätáte - toho som milovala, Klíšťák, Život s Louiem). ešte aj Jetix bol dobrý...Co je Andy, aj Šiónky som pozerávala.
ale toto? kto sa má pozerať na nejaké pubertálne pseudohviezdy, ktoré okrem toho že spievajú, hrajú vo filmoch a majú značky lacných voňaviek musia mať ešte aj vlastný seriál.
ked mam cas tak si rad pozriem The Suite Life of Zack and Cody, inak kazdy tyzden taham novu cast The Suite Life on Deck, a na DC si rad pozriem aj Phineas a Pherb ci ako sa to pise
pozerám Mickey Mouse!! aj teraz!! na nete hľadám diely pre môjho 3ročného brata.. a smejem sa na tom..ako mu to dieťa odpovedá!! a omg.. poskakuje tu.. je to zlaté.. teda, bratove správanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
odkedy mam silnejsie depky kukam tv aby som nemusela byt za ntb
ale toto? kto sa má pozerať na nejaké pubertálne pseudohviezdy, ktoré okrem toho že spievajú, hrajú vo filmoch a majú značky lacných voňaviek musia mať ešte aj vlastný seriál.
Inak - Nikdy. Ale to nie je ani pre deti, lebo ich to jedine skazí, mali by to absolútne zrušiť.