Podla mna nema Patricka ziadnu uroven... Odsudene som este nevidel, ale cital som ze to absolutne neodraza realitu v slovenskych vazniciach. A Superstar samozrejme pozeram kto nie
@1freestyler1 odsúdené ani nemajú odrážať realitu v slovenských väzniciach na konci každej časti je napísané, že je to vymyslené a neodráža to skutočnosť
...a ja pozeram všetko. odsudene-niet o čom, jeden z najkvalitnejšich serialov, čo kedy na slovensku bol, partička-trapna uputavka, ale samotna relacia ma zaujala, a superstar pozeram sporadicky...no väčšinou mi z tych mladych talentov beha mraz po chrbte. typicka zavistliva slovenska krv
Odsudene nepozeram lebo tato vlastna tvorba mi uz lezie hore krkom.Vsetko stale tie iste ksichty.Superstar je fajn a moderatori zvlast.No a particka,videl som len raz,ma zatial az tak neoslnila aj ked som sa zasmial.
teraz som akurat zacala sledovat particku, je to celkom haluz, odsudene nesledujem a vobec ani neviem co je to zac a superstar ma nebavi cize tu som prestala pozerat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Superstar pozeram , a partičku som ešte nevidela
particka-to je genialne tak dobre som sa dlho nezasmiala na niecom v telke
superstar-njn..co uz so mnou..mna to celkom bavi pozerat
Superstar - len chalanov
Partičku - nie