Ja som Jacksona nepocuvala, ja pop moc nemusim.. videla som ze to davaju na CNN online na webe ale vyzera to ze to bude dost zdlhave.. nepozeram to a ani nebudem.. nebola so jeho fanusik tak naco? ja mam radsej rock ked uz.. nie pop
nie je to od veci ze zomrie jeden clovek,ktoreho ste ani pomaly nepoznali a miliarda ludi to pozera vsetci smutia a ktovie co este a zomrie uzasny clovek,co rozdal kopu lasky ale samozrejme na pohreb pride len velmi malo ludi...?
Aj tak ide len prachy a nie o nejaku poctu... Len sa chce niekto nabalit na "jeho poslednej ceste" a ludia sa samozrejme predvadzaju ako ho zbožnovali.
je mi na grc z tej akože ťažkej pocty. uctiť si niekoho znamená pre mňa skôr chvíľa ticha, ako promenáda "hviezdičiek" čo nikdy v živote nedosiahnu majklovi ani po podrážku čiernej topánky pod bielou ponožkou.
150 srdcervúcich prejavov, v ktorých nikto nepovie nič nové, všetci ho milujú a nikdy nezabudnú.... no jasné.... potrebujem to počuť 150 krát, vážne.
pre mňa je majkl pojem z hudobnej / tanečnej encyklopédie. niečo, čo bude už len inšpirovať, a nebude prekonané.
ja ho budem vždy rešpektovať. vždy sa mi bude niekoľko jeho pesničiek rovnako páčiť. ale cd si nekúpim. teraz už vôbec nie. nedám zarobiť žiadnym komerčným blbcom, čo len ryžujú z jeho smrti.
a co ked to budem pozerat bude chleba stat 10 centov?????? nikdy som nemal rad jaksonaa amyslim si ze jeho smrt mu este viac dodala na popularitee takze podme spolu vsetci umret a budeme slavny
Nepáčilo sa mi, akú nechutnú komerčnú maškarádu z toho jeho rodina (a spol) urobili... Fajn, okej, v deň pohrebu nech sa fanúšikovia stretnú na dajakých miestach a tam nech si poplačú alebo čo, urobí sa pre nich program... Ale vystavovať ho ako opicu v klietke a ešte predávať LÍSTKY na jeho pohreb, to je už silná káva aj pre mňa.
Nesledovala som to, nebola som totiž takmer celý deň doma. Počúvala som pesničky Jacka, Thriller bola moja najobľúbenejšia (z tej som tuším aj kúsok choreografie vedela) a pre mňa to bude vždy Pán Spevák. K súkromnému životu sa nevyjadrujem, to si každý utvorí názor, ale piesne boli perfektné. Novodobí popoví "speváci" sa môžu len snažiť, aby mu, čo sa týka hudby, mohli aspoň hlinu na hrobe pobozkať (ak nebude zabalzamovaný). Howgh.
no ja suhlasim ze jeho rodina len na tom zarobi a ano bol to skvely spevak aj ked v poslednych rokoch nebol slavny len vdaka svojim pesnickam ale mne to je jedno mal talent to uznavam ale hoci ho nepocuvam a nevidela som jeho pohreb len co som pocula je to vazne blbe este predaat liatky to je moc vazne
@peter_piper presne ako vravíš... kým žil tak bol pre každého len vyjebaný pedofil atd... teraz všetci čo to o nom hovorili a písali prišli na pohreb aby napísali ten najsamlepší článok že aký to bol vlastne úžasný človek.... FUJ!
vyrostla sem na nem, pohreb sem kukala chvílku a prekvapovalo ma, kde vzali na to šecky prachy a jaký celkom fajnový koncert spravili za týden...no nevadí...on je už tam kde je (aj s Elvisem)...my mu možeme včil hovno...a konečne má pokoj
kusok som videla..no viac som kukala hento na jojke co bolo potom tie noviny plus ci co a co sa tyka pocuvania...ked som bola mensia bol to moj najoblubenejsi spevak...teraz ho sice tak nepocuvam ale niektore pesnicky ma fakt dobre ...a urcite si uctu a pokojny spanok...
@28 listki nepredavali, priame prenos bol ties uplne zadara. tak nexapem ocom tocis... keby to bolo na slovensku, tak este aj vzdux v okoli hali predavaju za 50 euro clel bi sa to konalo v narodnom tenisovom centra v ba a stupenki bi "rozdali" po 500 az 1500 euro privrzencom a clenom vladnej koalicie tak to totis v tejto diere menom slovensko xodi
ja patrím medzi ľudí,ktorí ho uznávali ako umelca,ale ako človeka nie...
nepočúvala som jeho piesne vedome,že by som si do mp3 dávala jeho albumy,ale keď ho hrali v rádiu,neprepla som,tak isto ide aj videoklipy.ak hral nejaký v telke,neprepla som ho,lebo veľa z tých klipov patrili medzi moje obľúbené,keď som bola malá.
pohreb som pozerala,ale veľmi som ho nevnímala,vadili mi tie príhovory a spomienky,prišlo mi to trápne,ako ho zrazu všetci milovali a ako zrazu všetkým chýba...
ja som to pozerala len preto,lebo som chcela vidieť vystúpenia ľudí,čo tam spievali,to je všetko,ani som si pri tom nepoplakala,prišlo mi to ako zas jeden biznis,na ktorom sa niekto dobre nabalí...
vlastne som oh pozeral ... uznávam bol to genius skvelý tanečník a aj spevák aj keď ja na jeho tvorbu dva krát nie som ... no prišlo mi to rápne pretože celý svet si o ňom rozprával vtipy každý vymýšľal niečo ako by ho zo závidsti dostal dole a teraz keď umrel každému chýba a každý ho miloval....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
.........
hlavne sa uz z toho neposerte..kym nezomrel, tak bol pre vacsinu len hnusnym vybielenym polepenym pedofilom.
ja som ho pocuval vzdy tak ci tak, ale nejaky jeho pohreb mam fajnovo na salame...
teraz ho zrazu pocuvaju vsetci a vsetci musia zarucene vidiet jeho pohreb, aby nahodou neboli OUT...ja to volam pokrytectvo
150 srdcervúcich prejavov, v ktorých nikto nepovie nič nové, všetci ho milujú a nikdy nezabudnú.... no jasné.... potrebujem to počuť 150 krát, vážne.
pre mňa je majkl pojem z hudobnej / tanečnej encyklopédie. niečo, čo bude už len inšpirovať, a nebude prekonané.
ja ho budem vždy rešpektovať. vždy sa mi bude niekoľko jeho pesničiek rovnako páčiť. ale cd si nekúpim. teraz už vôbec nie. nedám zarobiť žiadnym komerčným blbcom, čo len ryžujú z jeho smrti.
rip michael.
D
Tiez som ho pocuval vzdy, ale bol by som pokrytec, keby...
Nesledovala som to, nebola som totiž takmer celý deň doma. Počúvala som pesničky Jacka, Thriller bola moja najobľúbenejšia (z tej som tuším aj kúsok choreografie vedela) a pre mňa to bude vždy Pán Spevák. K súkromnému životu sa nevyjadrujem, to si každý utvorí názor, ale piesne boli perfektné. Novodobí popoví "speváci" sa môžu len snažiť, aby mu, čo sa týka hudby, mohli aspoň hlinu na hrobe pobozkať (ak nebude zabalzamovaný). Howgh.
nepočúvala som jeho piesne vedome,že by som si do mp3 dávala jeho albumy,ale keď ho hrali v rádiu,neprepla som,tak isto ide aj videoklipy.ak hral nejaký v telke,neprepla som ho,lebo veľa z tých klipov patrili medzi moje obľúbené,keď som bola malá.
pohreb som pozerala,ale veľmi som ho nevnímala,vadili mi tie príhovory a spomienky,prišlo mi to trápne,ako ho zrazu všetci milovali a ako zrazu všetkým chýba...
ja som to pozerala len preto,lebo som chcela vidieť vystúpenia ľudí,čo tam spievali,to je všetko,ani som si pri tom nepoplakala,prišlo mi to ako zas jeden biznis,na ktorom sa niekto dobre nabalí...