iba kuknem tak privretým očkom a šup do úst. ale raz som zjedla muchu. síce bola maličká ale tá trpká chuť, ktorá ostáva v krku...no fuj. Na červíkov radšej ani nemyslím.
@picasso ok ale to mas rpavdu ale my sa bavime tu o jahodach a malinach v trnave inac ako najblizsie je les kde rastu maliny? od ruuzomberka asi 3min pesi a si v maliniskach
@romanzkrajinyx okolo trnavy nie je nič také. možno v malých karpatách čo je pol hodinu autom by sa dalo nájsť dáke lesné ovocie. ale nestojí to za to aby som sa štveral na kopce a robil túry len aby som natrhal pár malín
@picasso no vidis to je vyhoda rk..tu je tolko malin a jahod... anikto ich nezbiera lebo ich ma dost uz .....no bohuzial to je jedinna vyhoda ruzomberka...
Pamätám si, že ako malej mi raz dedko dal pár sliviek a ja som ich ako najatá začala otvárať a kontrolovať Dedko sa nasral a povedal, aby som sa vykašľala na chudáka červíka a normálne to zjedla, veď aj tak nebudem vedieť, že som ho zjedla.
Odvtedy kontrolujem len ovocie, ktoré mi je trochu podozrivé, inak hltám hlava-nehlava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja nie..pomyslím si ked sa Bear Gryllsovi nič nestane ked zozere 10cm husenicu tak ani mne
ale pozerám slivky, marhule
Pozriem sa, či tam niečo nelezie, ale pitvať ich nebudem...
prieberčivý som veľmi. jesť hmyz, ktorý je na to určený, nie ten v lesnom ovocí treba.
asi máš na mysli maliny, lebo pri ostatných to nie je veľmi dôležité...
ale larvy mi až tak nevadia, horšia je bzdocha, to je humus, tej sa našťastie dá vyhnúť
@camilla preco tagoval admina?
@thrwtchr no taka bzdocha by sa do maliny asi nezmestila
ale vajicko neisu vacisou v malinach ale take mini asi 2mm cerviky..vacsionou jeden n
@interrupcio
ani slivky lebo v nich sme mali v každej úcholáky.
ako hovori stryko bear bielkoviny
..kvak..
Odvtedy kontrolujem len ovocie, ktoré mi je trochu podozrivé, inak hltám hlava-nehlava.