mam televizor v detskej takze ho mam pusteny staaale aby sem nebolo take ticho, ale ani nesledujem co sa tam deje...vlastne obcas si pozriem Ocko alebo chart show na markize...eta vsjo
Ani nie...rano ako zvukovu kulisu k ranajkam TV noviny nie je nic krajsie a pozitivnejsie ako hned rano si vypocut koho zavrazdili, odsudili, co kde vybuchlo, zhorelo, kto pasoval drogy...
slovenské a české nepozerám vôbec je to uplna blbosť
same reklamy, nechce sa mi čakať na filmy ked si och môžem pozrieť online bez prerušovania
občas kuknem dáky dokument alebo s babkou Čo ja viem
Pozerám iba dakedy TA3 keď tam majú zaujímavý rozhovor, šport, na stv mávajú dobré najmä festivalové filmy a samozrejme každý piatok Čo ja viem Maximálne nechápem ľudí čo dokážu každý večer sedieť nad hovadinami ala Farma...
Keď som bola malá, tak som sledovala Discovery, Spektrum a Animal Planet. Ale už asi 10 rokov nepozerám televíziu vôbec. Keď niečo chcem vidieť, stiahnem si to.
Tak keďže mi máme smart TV tak väčšinou si zapnem youtube a kukám videá ale okrem toho tak jedine pozerám Simpsonovci na Joj plus a potom ešte v siedmom nebi na Joj
neviem teraz co je napriklad kredenc je super , alebo profesionaly su super .... inak ked sa mi nieco napaci prepnem/vypnem . neviem filmy vacsinou napicu - na americke trhaky a podobne picoviny som alergicky a televizne noviny by nemuseli davat 10x za den.
Keby bývam sama tak televízor ani nepúšťam. Mám rada ticho a kľud, napr. po práci a keď už je toho ticha až príliš radšej si pustím hudbu alebo nejaký dobrý film na notebooku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Slovenské sú na tom dosť biedne.
same reklamy, nechce sa mi čakať na filmy ked si och môžem pozrieť online bez prerušovania
občas kuknem dáky dokument alebo s babkou Čo ja viem
a frajera ten vie hučať v pozadí aj za dve telky
ked chcem, stiahnem si film/serial, pripadne mame DVDcka a videopozicovnu
obcas kuknem spravy ale aj to je uz hrozne