K nám do školy chodí chalan, ktorý má asi 30kíl, furt nosí červené kanady a v nich krikľavo zelené svietiace šnúrky, oblečené ma vždy tie lacné, športové, kockované nohavice na túry, ktoré majú na kolenách inú látku, dalej nosí vždy také lacné čínske mikiny a na hlave samozrejme krikľavú flexu nabok, v ruke nesmie chybať starý telefon z ktorého mu nahlas hrajú trápne piesne...to je pozer.
@pirrom Jedná vec je byť chudobný a nemať na značkové handry, druhá vec je správať sa ako retardovaný, robiť zo seba debila a obliekať sa proste čudne...
proste niekto kto sa starsne na silu hra na nieco cim nie je a tvari sa ako sa tou strasne rozumie ale vie o tom velke hovno a este aj druhym bude nadavat ze je pozer =D , ale to ti je aj tak na dve veci vediet kto je pozer, pochopis ked budes starsia ,proste ludia objavili nove slovo pozer a teraz si tak budu nadavat, to mas ako socka , to slovo pocujem za den asi tak milionkrat ,ale je pravda ze sociek je na svete vela =D
@missfizz pekne si to vystihla, este by som dodal, ze taky clovek musi mat chaos aj v tom co je a nie je uprimne, proste su to casto slabe osobnosti, ktore potrebuju niekam patrit a nasledovat nejaky nazorovy prud lebo nemaju vlastny pohlad na svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@bullet1302 ty si tomu asi trošku nepochopil ja enviem, čo to je, takže nemôžem posúdiť, či som
ja si myslim, ze si to nevystihol. mozno je ten chlapec iba chudobny a aj zakomplexovany. nie kazdy ma na novy mobil a na znackove veci.