Ahojtee. Prosím vás, máte tu niekto skúsenosti s požičiavaním si auta od nejakej autopožičovne? Poprípade vyskúšal tu už niekto testovaciu jazdu na nejakom novom aute, ktoré automobilové firmy ponúkajú? Aké sú podmienky? Sedí vedľa vás pracovník firmy? TY
@slackerbitch Počul som aj o takých prípadoch, kedy sa zaplatil depozit, tak ako je to pri požičiavaní áut. Preto sa pýtam, že ako je to momentálne teraz v tejto dobe, ak išiel niekto na testovaciu jazdu...
Ako kde. Čo som bol na pár jazdách vrámci autosalónov, vždy to bolo s predajcom v aute, niekde len vrámci areálu, inde mimo areálu, ale po určenej trase a inde to bolo na dohode teba s predajcom, že si mohol jazdiť “voľne”. Ale vždy tam bol prítomný a viem, že dakde od teba chcú aj podpis nejakej zmluvy o zodpovednosti. Ako je to keď ideš na testovačku priamo k predajcovi neviem, asi záleží od konkrétneho predajcu, aké má pravidlá a ako si to dohodneš. Ale kamoš si už takto na pár hodín auto požičal, že s ním ani predajca nebol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Neviem či to majú aj bežný smrtelníci ale poznám človeka, čo si auto chodí skúšať sám.
a absolvoval som predvadzaciu aj testovaciu jazdu Tesly, samozrejme ze s doprovodom