Urcite sa tu najde niekto kto to pozna, je to na melodiu nejakej ruskej hymny alebo coho, len tam newjem jednu cast a bol by som rad keby sa najde niekto kto ju wje:
lol, tuto songu som pocul asi ked som mal 7 rokov (teraz mam 18) v lucivnej na lieceni (astma), spieval ju tam dokola jeden chalan, a je to jedna z mala spomienok co dotial mam
nemyslel som si ze za nieco take kedy podakujem. ale aj pri vsetkej infantilnosti tejto riekanky mi to zprijemnilo den
Mnoo ludia je pekne ze tu spominate na detske casy, ale wedel by mi aj niekto powedat co sa tam teda spiewalo? w tom tretom wersi? wjem ze je tam njeco: "az nad ranom..." a dalej to newjem..
Ideme zo skoly na wylet, a nemozme cestou w buse len chlastat, musime si aj zaspiewat =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
neznasam predabovane filmy (do nareci a hlavne s nadavkami)
a vlastne vsetky tieco picovny...
najvacsi suhlas s tebou
nemyslel som si ze za nieco take kedy podakujem. ale aj pri vsetkej infantilnosti tejto riekanky mi to zprijemnilo den
Ideme zo skoly na wylet, a nemozme cestou w buse len chlastat, musime si aj zaspiewat =D
...az nad ranom o siestej hodine...
az nadranom, presne o polsiestej, picna blana urobila puuuk....
syfilis mi gule rozoziera, kvapavka mi v noci neda spat,
ktora kurv..? ma to nakazila?, dal by som jej pic..u vyrezat...