Poznali ste počas svojho doterajšieho života niekoho kto si všemožne hľadal akékoľvek spôsoby k tomu aby nimi znepríjemňoval ľuďom život? Čo s takým hovädom?
Ja mám kamarátku, ktorá sa bavila strašne dlho s jedným dievčaťom no potom sa pohádali a odvtedy jej robí zle, keď sa rozišla s chalanom hneď si ho ona uchmatla a preberá jej aj chalana čo má momentálne a stále ju hejtuje po internete rozširuje o nej klebety no skrátka robí jej peklo zo života .. Najskôr to riešila .. No potom sa o to prestala zaujímať a neprestávalo to .... no po pol roku ju to asi prestalo baviť, lebo kamarátka si toho naschvál prestala všímať a ona sa nemala s kým hádať .. Proste chcela ju naspäť a tak ju provokovala aby bola s ňou aj keď sa budú len hádať .. No teraz už je všetko okej Vždy platí jedna vec : čas všetko vyrieši .. pokiaľ s tým človekom stále nekomunikuješ .. aj ja som sa trápila ... ale to rpeto, lebo som mala rada človeka, ktorý bol pri mne veľmi blízko a stále .. a teraz už nieje a časom som si akosi od neho odvykla ....
Obmedzil som kontakty s ľuďmi.. nerozprávam skoro s nikým len s pár ľuďmi ktorý boli kedysi moji priatelia alebo so spolužiakmi čo majú spoločné záujmy..
Čiže automaticky sa s nikým nemôžem rozhádať ani nič jedine taká ta výmena názorov v triede keď sa s niekym pohádam alebo tak ale to ma väčšinou ani netrápi a hneď na to zabudnem
Ano, nič. Nechať ich tak a ísť inakadiaľ. A je jedno či je to matka, partner, kámoš... A ak sa to nedá, tak ho zmorduj jak šlak Ale nie. Ale keď to nejde po dobrom tak sa snaž hľadať vždy o stupeň drsnejšie riešenie. Nie som za násilné riešenia, ale ak ti má niekto robiť zo života peklo a nedá sa tomu nijak vyhnúť, tak sa tomu snaž vyhnúť a keď to fakt už nejde (čo si síce neviem predstaviť) tak buď drsný. Nenecháš si snáď niekým zničiť život, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Neriesit, taky clovek sa musi vysporiadat sam so sebou, nepomoze to riesit, hadat sa a upozornovat
Čiže automaticky sa s nikým nemôžem rozhádať ani nič jedine taká ta výmena názorov v triede keď sa s niekym pohádam alebo tak ale to ma väčšinou ani netrápi a hneď na to zabudnem