,,Žiak si bez dovolenia spravil zo odpadkového koša basketbalový. Následne na to doň hádzal papieriky aj so spolužiakmi, ale mená komplicov nechcel prezradiť."
zlomil som spoluziacke ruku..nastastie som bol este dieta a to ze bola tmavsia vtedy nezohralo ulohu potom Vas syn zhodil tabulu,alebo zvalil branu na satni..nuda
u nas sa poznamky nedavali, ale raz telefonovali nasim domov, ze som podpalil takmer cely les, nie to len skolu... a pritom sme si len spravili maly ohnik cez volnu hodinu...
Na zakladnej som tusim dostal pokarhanie za to, ze som napustil cudziu tasku s prezuvkami doplna...v umyvadle...v satni pri jedalni. Dodnes neviem preco mi to napadlo
už si na to ani moc nepamätam bolo to hodne davno, ale viem ze som mal 2 poznamky..ale inak som bol vzorný žiak ale aspon co sa týka toho správania hehe
- to keď sme sa počas školskej družiny hrali s legom a keď sme ho odkladali, učiteľka si všimla, že sypem do kýblika nie celkom rozložené kúsky lega, tak chcela, aby som to po jednom odpájkovala a mne to trvalo asi tak dvadsať minút.
,,Krváca na hodine a kričí pritom."
-tieklo mi z nosa
,,Klame, že ukradla helikoptéru a že s ňou letela ponad školské pozemky."
ked som bol este mlady (when I was younger, so much younger than today), tak som dostaval skutocne komicke poznamky. spomeniem moje oblubene: poznamka za to, ze som sa dival celu hodinu von oknom, poznamka za to, ze som opakovane odmietol napisat umelecky opis, poznamka za to, ze som sa cez prestavku hral na Sandokana, poznamka za to, ze som sa posmieval spoluziakovi za jedenie dojceneckej stravy, poznamka za to, ze som si odmietol opravit znamku. moja oblubena je vsak poznamka za to, ze som spoluziacke opakovane nadaval do hus. to boli casy! to som este vedel zit.
"Vyberám z nástenky pripináčky a zapichujem si ich do papúč. Do školy donesiem celú krabicu." -krabicu mi učka preškrtla a dopísala škatuľku
"Cez prestávku robil na WC guličky z toaletného papiera a obhadzoval sa s nimi."
"Je mi ľúto, ale musím Vám oznámiť, že XY mi veľmi sťažuje prácu, ignoruje ma, robí si čo chce a vôbec nerešpektuje napomenutia." -za toto ma mamka vzala na zmrzku a prehlásila, že sa vo mne formuje veľmi silná osobnosť a je hrdá
bolo ich dosť a hlavne dávno,už poriadne nepamätám, ale väčšinou len blbosti..čo si pamätám jedine: "vaša dcéra podvádza a klame", kvôli úplnej blbosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
"kvoli"
on: Váš syn bol cez hodinu zavretí v skrini - vraj to chcel
ja: Váš syn nechcel na hodine spolupracovať pri modlidbe ( )
spolužiak: Žiak je na hodine. (slovenčinárka)
poznámok som mal na tony
"išla sa osprchovať lebo pretiekla"
"bola si vymeniť vložku"
a nám
"mali na chodbe nábytky" tomuto sme vobec nerozumeli
alebo sme mali napomienku lebo sme fajčili von oknom na toto nezabudnem
a na ZŠ ešte prvý stupen som mala poharkanie kvoli tomu, že som nešla na krúžok a ušla so spolužiačkou
,,Pri mojej otázke, prečo bije spolužiaka mi odpovedal:,,Sere ma."
Ale aj s tými sa dá niečo spraviť.
Kamarát raz dostal:
"Šimon rozpráva bez prihlásenia."
A mama mu do žiackej dopísala:
"Aj doma!"
"liezla po stromoch"
pokarhanie triednej za hnusnú, ale pravdivú básničku o spolužiakovi
pohovor v riaditeľni za zorganizovanie plagátovej kampane proti jednej učiteľke - zaslúžila si to.
bola som ako robin hood a jánošík dokopy, ale keď som to vždy za boj proti nespravodlivosti schytala len ja, tak som sa naň nakoniec vykašľala.
nechapem co si potrebuju niektori ucitelia dokazovat takymito kktinami
a výkričníky za tým aj s @petushiq18
@lentrdlo316 tsss...mňa si mohla vynechať
a ja som si našla v klasáku týždeň po tom ešte jednu :
"(meno a priezvisko) narúša moje vyučovanie,náročky kýcha,smrká,hrabe sa v taške a po presadení k oknu sa táto situácia zdvojnásobila"
božeee vôbec ju nezaujímalo,že vonku kosia trávu a ja mám alergiu
to lievanec?
a...kto iný!
Ale tak:
,,Nerozložila lego načas."
- to keď sme sa počas školskej družiny hrali s legom a keď sme ho odkladali, učiteľka si všimla, že sypem do kýblika nie celkom rozložené kúsky lega, tak chcela, aby som to po jednom odpájkovala a mne to trvalo asi tak dvadsať minút.
,,Krváca na hodine a kričí pritom."
-tieklo mi z nosa
,,Klame, že ukradla helikoptéru a že s ňou letela ponad školské pozemky."
-chápete to?
kvôli tomu, že som bežal do triedy
..a kvôli tomu, že som robil v 7.ročníku blbosti so spolužiakmi
Liezol do triedy oknom. Mohol si ublížiť. Porozprávajte sa s ním
myslela som si
veď kto iný by mohol napísať takú inteligentnú a zmysluplnú poznámku keď nie ona
ehm..nikto iný mi nenapadá šak kto sa krajšie oblieka než ona? včera bola extra cool
keby len včera...aj dnes bola sexy zladená
tmw a počula si keď vravela, čo ju vzrušuje? zas som skoro začala plakať, jak pri lievanci
"Vyberám z nástenky pripináčky a zapichujem si ich do papúč. Do školy donesiem celú krabicu." -krabicu mi učka preškrtla a dopísala škatuľku
"Cez prestávku robil na WC guličky z toaletného papiera a obhadzoval sa s nimi."
"Je mi ľúto, ale musím Vám oznámiť, že XY mi veľmi sťažuje prácu, ignoruje ma, robí si čo chce a vôbec nerešpektuje napomenutia." -za toto ma mamka vzala na zmrzku a prehlásila, že sa vo mne formuje veľmi silná osobnosť a je hrdá
a spolužiak raz asi v 7.ročníku dostal poznámku: "Na chvíľu som si myslel, že učiteľka je nenormálna."
na strednej: mala som žuvačku a profke som tvrdila, že nemám a keď ona zistila, že predsalen tú žuvku mám, tak mi dala poznámku za klamstvo
a spolužiak na základke mal: "vydával zvuky ako v pralese"