ako kazda ta vasa "punk-rockova" kapela aj tato stoji za HOVNO !!!...no to uz by som chcel vidiet cim uz môzu byt výnimocni.....ved je to vsetko to iste
Vidim ze nema zmysel hadat sa o tom ci su alebo niesu emo.Mne ide u kapelyhlavne o hudbu a mozem jebat co su,hlavne ze mam z ich hudby dobry pôzitok.Tato kapela sa sklada z vynikajucich hudobnikov...Napr. zoberme si Gerarda Waya(spevaka),ma jedinecny hlas a jeho originalny spev,vystupovanie a texty su vynikajuce .Tak isto maju dvoch skvelych gitaristov Franka Iera a Ray Toro ktory ma neuveritelne melodicke a nabazitelne sola.Je to banda hudobnikov ktorych obdivoujem a aj napriek tomu ze sa do nich navazaju blbci ktori sa furt ohanaju komerciou,ale to uz je ina tema
@23 ty vole, mám normálne pocit že z tvojich riadkov sa ma dotýkajú gitaroví virtuózi, že Karl Sanders a Dalas Toler-Wade sa môžu s celým NILE-om a komplikovanými riffmi schovať
25 hovoris mi z duse ...takí namakaní gitaristi ako su v MCR niesu nikde na svete a spevak je proste tiez uzasny...Warrel Dane z Nevermore sa tiez môze len s otvorenou hubou učiť
omg... hej vacsina tu pisete ti, ktori od nich poznate maximalne cd black parade ok, je to najhorsia vec z ich tvorby, ale NIE JE EMO..krista ved ich pocuvam uz 3 roky ci kolko a nejsom ziadne emo dievcatko, pocuvam absolutne inu hudbu ako emo..a nie su punk-rock,s punkom to nema nic spolocne... ani emo.. to by vyzeralo inak sdi kuknite shity ako fall out boy a nejakych from first to last..to je em su violent rock..nic viac, nic menej... ked o nich hovno viete tak nekomentujte PEACE
a este ze nie je to hudba len pre "trinastky"..poznam ludi, co maju 28 a pocuvaju ich a zboznuju ich ale ich hudbu treba chapat a ked speivaju o smrti, nemyslia tym smrt fyzicku...tak napr..ale neriesim myslite si, co chcete..ste zakomplexovani a ovplyvnitelni
@35 aj Dream Theater spievaju o smrti a dokonca aj fyzickej, pustite si pesnicku Fatal Tragedy alebo Finally Free a predsa ich nikdo neodsudzuje na emo cim to bude?
asi tim ze si neseru na seba tie pozerske kabatiky a nefarbia si vlasy podla mody ako MCR
podla mna su super este pred dvoma rokmi(ked som mala 13) by som si ani nepomyslela ze by som ich mohla pocuvat alee teraz ich mam strasne rada maju super texty a najviac sa mi lubia asi The Jetset Life Is Gonna Kill You a Thank You For The Venom a riesit ci su emo abo nie je bezvyznamne ked aj chapanie celeho ema je dnes absolutne pomylene u vecsine ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Hej hej poznám, kedysi som ich počúvala, bola som aj na koncerte minulý rok v Blave ale už ich nepočúvam...
dobre viem ze to nieje pravda ale rad to tvrdim
a k teme, mcr je ajtak totalne prachobycajny komercny pop, nic viac
ale @holyknight to vystihol
no kam sa toto ťahá na MCR?
asi tim ze si neseru na seba tie pozerske kabatiky a nefarbia si vlasy podla mody ako MCR