@112tomas a odkiaľ si, ak napíšeš, tak to bude jasné, ale tri barové točiace sa stoličky určite sú len na jednom mieste na svete v rozpadnutej plavárni, takže určite hovoríme o tom istom mieste
Samozrejme aj Raketová základňa na Devínskej Kobyle, ale je to tam každým rokom škaredšie. Celé zadrbané grafitmi a zvyšky vybavenie porozbíjané (kedysi tam boli záchodové misy, okná atď
Tu na okolí jedine hotel Slovan v Piešťanoch ...no vstup tam asi nie je možný, lebo je to celé dookola oplotené, vrátane areálu a zrejme to tiež patrí štátu, pretože je to národná kultúrna pamiatka ...chátra to už cez 30 rokov a ako to už býva, nič sa nepohlo ani zo strany štátu, ani primátorov ...donedávna tiež bol aj areál mlynu opustený, no tú budovu len nedávno prerobili na byty ...možno v Trnave ešte cukrovar, no mám tiež dojem, že to tiež niekomu už patrí, a tak tiež aj by bol risk tam vstupovať ...vo Vrbovom ešte občas chodím okolo opusteného bývalého kaderníckeho a kozmetického učilišťa, no aj na moje počudovanie, že už to tam nefunguje viac rokov, tak žiadne prízemné okno ani dvere nie sú rozbité ...nie je vylúčené, že to teda strážia
my sme tam s chalanmi boli v 2017 tom.. dosť zážitok v noci hlavne, kopec veci len n tak odložených sme našli, akoby z minúty na minútu len n ľudia odišli odtiaľ a nechali to tam.. trochu aj strašidelné to bolo @darksider96
@br4nisl4v som z PO ale k opusteným miestam chodím viac menej po celej EU pozri si aj ostatne moje videa na YT: Tomáš360 Urbex a ta plaváreň je jasna /Nižná/
@112tomas Bingo, vole, a ešte jedna z tých sedačiek, najbližšie k bývalému východu alebo teda k oknám, má takú vypálenú, či vydlabanú dieru. Kokso, tam by natočili Hostel neviem koľký v poradí, ani by žiadne kulisy nemuseli dorábať, celé to situovať na jednu noc a čiste tam! Čistá ryža pre Nižňancov, stačí zavolať šílenému Quentinovi Tarantulovi, prípadne Eli Rothovi a majú trhák desaťročia, ani nebudú vedieť, ako.
@112tomas skús až budeš na blízku ...no nezaručujem, že by to bol úspešný urbex ...ináč tiež sa zaujímam o urbex, opustené budovy a stavby, aj ma to láka, len osamote som sa ešte nikdy neodvažil na to dať ... lepšie je keď idú viacerí z hľadiska bezpečnosti, tak zatiaľ sa iba neaktívne o to zaujímam a to pozeraním videí o urbexe na YT ...akurát ma len štve ten YT tým, že to komplikuje a chce obmedzovať tieto videá a aby si platil členstvá, pretože YT to vníma ako amatérske videá ...aj včera večer som si pozrel viacero videí o urbexe, čo pribudli
@kerrang Ja mam "talent" dostať sa kamkoľvek A jasne isť niekam sam je trochu blbe ale aj čarovne ale mam na to partiu no občas idem aj niekam sam a čo sa jedna bezpečnosti tak si treba davať pozor hlavne na ľudi ako napr. bezdaci a stražnikov no a samozrejme na psov A čo sa jedna YT je to teraz trochu blbe ako napr. Ivan mal z toho celkom pekný prijem no trochu sa to pokašlalo preto rieši členstva čo sa mne nepači ale na jeho mieste by som to tiež spravil, ja YT veľmi neriešim iba občas tam dam video preto ma to veľmi netrápi
@112tomas Tak snáď nejaké tajné rozbité okienko tam nájdeš, cez ktoré by sa dalo nebadane dostať ...ale asi nebude pravdepodobne zo strany ulice, to je asi jasné ...viem, že je to tam prázdne, to viem isto, len hovorím okná rozbité neboli ani dvere, keď som išiel okolo autom, pričom aj som spomalil a pokukal sa ...bol by som tam možno išiel na obhliadku, ak by ma tam snáď bezďák alebo feťák nenaháňal so železnou tyčou ...to je práve to, prečo sa tam bojím ísť sám
@kerrang Po pravde iba raz som stretol bezdaka ale naštastie bol celkom v pohode tiež pár krat sa mi stalo že som stretol zasranov čo popíjali to bolo uplne v pohode takže nie je čoho sa veľmi báť su to len "legendy" a to mam prechodene snaď aj 150 objektov dokonca som už pár krát prespal v opustených budovách Jedine čoho sa ja ako tak bojím su policajti lebo raz som dostal od policajtov pekne na 3,14ču Ale ja chodím na fakt zaujímave miesta väčšina je stražena atd... jednoducho taký "extrémny" urbex napr. pri miestach ake chodi Ivan tak sa nie je čoho bať
@112tomas No a samozrejme aj ako si ty povedal tí možní strážnici alebo taktiež psy, ale aj jamy, poschodia, je tam mnoho skrytého nebezpečia ... preto je to nebezpečnejšie chodiť sám a zatiaľ som sa sám nepriklonil k tomu, že by sa mi oplatilo riskovať ...no však ja viem, práve jeho som myslel a o ňom som to hovoril, že mal tam problém, že YT mu tam jednoducho dával tie oranžové odznačiky, teda že YT sa dačo nepáči, no ťažko povedať čo.. ...však už to vyriešil čiastočne zábermi na jeden záber, čo tiež nie je zlé a keby to tam pridával tak, by bolo tiež dobré ...no úplne ma to dorazilo to s tým členstvom, pozerám spoplatnené až za 4€ najmenej, keď som sa chcel pridať, že by som soboty kukal videá, takže úplne na hovno :/ ...mohli zostať tie reklamy, aj adblocker by som odblokoval, no zas ten YT vymýšľa nejaké obštrukcie a somariny, nerozumiem tomu.. ...keď si človek postrihá a nahrá svoju tvorbu, tak YT mu to ide zakazovať ...to sú kroky späť zo strany YT ...vlastne posledné roky sa mi len sprotivuje týmito spoplatneniami
@kerrang Take nebezpečenstvo prepadnutia alebo spadnutia niekam je zanedbateľne stačí len použivať zdravý rozum a nič nehrozí u mňa je skôr problém ten že ja zdravý rozum nemám a často riskujem ako napr ked som bol v Nemecku tak som vyliezol cca 40m vysoko po totálne zhrdzavenom rebríku a take miesta som bol pozrieť viac ale to je viac menej moj problém ak človek rozmyšla tak nehrozí skoro nič a s tym YT je to teraz dosť na hovno a len tak zo srandy som si minule spočital že ak by som každemu zaplatil minimálne členstvo koho sledujem tak by to bolo cez 60€ na mesiac čo je šialene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
No a na odľahčenie - opustený som aj ja