olalá a kolko.... pravidelné užívanie trávy, toulén, piko etc.... radšej ani nescem vedieť...mne stačí vidieť tých prepadnutých ludi a nie vedieť ich obsah...
kamošove raňajky tvorieval (a pravdepodobne stále tvorí) joint a káva, ale pritom normálne žije a pracuje, takže neviem, či je slovo prepadol na mieste
marihuana dostalo sa to do takého štádia, že dotyčný človek trpel pocitmi úzkosti a mal dosť zhoršenú krátkodobú pamäť, za 6ročné intenzívne užívanie a potom dosť ľudí na tvrdých drogách väčšinou piko
poznam/poznal som, asi by mi ani prsty nestacili. Ake drogy? Trava, alkohol, piko, koks, hacko, antidepresiva (lexaurin, atarax), riedidlo (resp. aceton), toluen...a poznam viacero ludi, co sa nikdy nevratili z tripu. Drogy nejsu pre deti...
Áno, poznám. Najviac koks a občas mariša a LSD. Už niekoľko rokov vydiera svoju matku, aby mu na to dávala prachy a sľubuje, že sa pôjde liečiť. Z liečenia samozrejme vždy zdrhne.
Nepoznám nikoho, kto by mal takéto problémy a s kým prichádzam pravidelne do kontaktu. ale o jednej takej osobe bohužiaľ viem Môj najlepší kamarát zo škôlky a prvých ročníkov na ZŠ... Nehovorili sme spolu už x-rokov... Odkedy sa naše cesty rozišli, sme sa obaja neuveriteľne zmenili, opačným smerom... On začal v pubertálnom veku s fajčením a alkoholom, neskôr prešiel na marihuana a potom vraj na tvrdé drogy. Bol na tom zle, ale už sa dal trochu dokopy
ahojte.potrebovala by som radu ci odpoved na moje otazky.ja sa vtom moc nevyznam neberiem a ani som nebrala pervitin a ani nic takze vobec neviem ako to funguje.ak si dotycny da ale ani nie polovicnu davku len velmi malicko(len tak pre chut) tak isto sa to prejavuje ako pri norm,davke,nevie spat jest a vkuse nieco robi alebo sa zasekne?alebo ked si da len malo tak vie aj jest spat vsetko tak akoby nic???napriklad ak si to rano tak uz na vecer vie aj spat aj jest?
ahojte.potrebovala by som radu ci odpoved na moje otazky.ja sa vtom moc nevyznam neberiem a ani som nebrala nic takze vobec neviem ako to funguje.neviem asi cela davka je 1 ciara ale vlastne to je gram?a ak si dotycny da ale ani nie polovicnu davku len velmi malicko(len tak pre chut) tak isto sa to prejavuje ako pri norm,davke,nevie spat jest a vkuse nieco robi alebo sa zasekne?alebo ked si da len malo tak vie aj jest spat vsetko tak akoby nic???napriklad ak si to rano tak uz na vecer vie aj spat aj jest?
@etelnair tak hej pre chut som napisala..lebo ja sajnu nemam ako sa nazyva davka o vela mensia nez norma.ale namiesto toho ze ti vadi ako som to napisal mohol si radsiej poradit,,,
Jasmyna ....je vela tipov ludí niektorí to robia každy den a pre ných normalna dávka je 5 čiar a ani to snimi nemikne ...sú ludia ktory to beru rekreačne ktory idu na nejaku party ,festival daju si niekedy to preženu daju si viacej šak treba sa baviť a nespia aj 3 dni a nejedia 4 dni ...a to maš aj podla dílera ...ked ceš kvalitu ber to od variča lebo díleri to posekajú a budeš mať v sebe viac ibalginu ako pika ...budeš mať akurat pekne hnusné dojazdi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Pouznám fafo ľudí ktorí s pikom neprestanú už nikdy, a poznal som dievča ktoré vďaka heroínu zomrelo.
niekto berie čongo bongo .. viete ako... tito lito vito...
A nemyslím tým samozrejme ľudí čo sem tam húlia alebo si vypijú ako väčšina ľudí, čo to tu komentuje.