"Ako vidíte, píšeme o veľa vecí, a už ani nevieme a čom máme písať. Boli by sme veľmi radi, keby ste nám poslaly návrh.Či už na náš e-mail alebo do blogu. "
1.) o veľa veciach
2.) poslali
trošku divne sformulovaná veta a s gramatickými chybami, keď už dávaš niečo na stránku tak si to najprv skontroluj alebo nech ti to skontroluje niekto kto sa vyzná do slovenčiny
plus..aj mne vadí že na ľavo tie zvieratká nie sú všetky s veľkým začiatočným písmenom + môžeš pri tých psoch tie plemená popridávať a fotky k nim..aspoň 30 - 50 najčastejších, čím viac tým lepšie
aj v kontakte máš chybu nie "cenrtum.sk" ale centrum...to si ešte oprav
aj pri mačkách môžeš rôzne druhy uviesť a fotky k nim..plus ešte to máš tak domiešané máš fotogalériu medzi zvieratami a potom ďalej že emu a tak..to by si mala dať tú fotogalériu nakoniec..
ešte mám ďalší návrh - názvy tých zvieratok aj v iných jazykoch uveď bude to zaujímavejšie..hlavne jazyky ako latinčina, angličtina, nemčina, francúzština..čím viac tým lepšie (to až na tej stránke kde už toho píšeš viac)
ešte sa mi nepáči že je to tak rozhádzané raz je tam cicavec, potom vták a podobne, daj to podľa abecedy nech je to prehľadnejšie!!!
Život mačky nieje komplikovaný. V noci sa im očné zreničky zväčšju a cez deň zmenčujú.
..........inač dizajn je nádherný, ale si asi nerobila ty že?
No aj ja mám stránky na Webnode, je to len free webhosting, ale je fajn. Chápem, že toto je zamerané na taký základný stručný prehľad, ale aspoň trocha podľa tej fylogenézy by to nebolo zlé zoradiť. Na začiatku sú psy a mačky, pod nimi baktérie, niekde dole jašterice... Keď, tak by som aspoň dala plazy k sebe, vtáky k sebe, cicavce k sebe a zvlášť baktérie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1.) o veľa veciach
2.) poslali
trošku divne sformulovaná veta a s gramatickými chybami, keď už dávaš niečo na stránku tak si to najprv skontroluj alebo nech ti to skontroluje niekto kto sa vyzná do slovenčiny
aj v kontakte máš chybu nie "cenrtum.sk" ale centrum...to si ešte oprav
idem na "život mačky" a Život mačky nieje komplikovaný. V noci sa im očné zreničky zväčšju a cez deň zmenčujú."
a vidím tam kopec chýb už v prvej vete!
1. nie je - oddelene sa píše
2. zväčšujú
3. zmenšujú
veď to sa nedá čítať s tými chybami
ešte mám ďalší návrh - názvy tých zvieratok aj v iných jazykoch uveď bude to zaujímavejšie..hlavne jazyky ako latinčina, angličtina, nemčina, francúzština..čím viac tým lepšie (to až na tej stránke kde už toho píšeš viac)
ešte sa mi nepáči že je to tak rozhádzané raz je tam cicavec, potom vták a podobne, daj to podľa abecedy nech je to prehľadnejšie!!!
Život mačky nieje komplikovaný. V noci sa im očné zreničky zväčšju a cez deň zmenčujú.
..........inač dizajn je nádherný, ale si asi nerobila ty že?