Poznate cloveka za ktoreho by ste polozili zivot ? otazka je hlavne pre tych dospelejsich ktori uz vedia aki ludia vedia byt a ako sa dokazu pretvarovat.... ale pozor.... neberme do uvahy rodinnych prislusnikov a frajerky ci frajerov.Bavme sa na baze pria
ok. mám 16 a nvm či je adekvátne aby som hovoril o tom, že by som položil za priateľku život.
poznáme sa asi len rok, za ten čas sme sa spoznali veeľmi dobre,ale aj tak si myslím že sa nepoznáme dokonale. dokážeme sa baviť o všetkom a dokážeme si povedať, že sa máme radi.
fakt som sa nezamýšľal nad tým, či by som za ňu položil život, ale mám ju strašne rád. takže zatiaľ to poviem do takej miery, že by som spravil všetko aby som bol pre ňu nápomocný a pomohol jej..bla bla..
ale nad pokladaním života som sa nezamýšľal
tak ked nie rodinnych prislusnikov, tak urcite nie... ludia, hocikto vas moze sklamat... ja som sice ta mlada, ktora by sa asi nemala vyjadrovat, ale najlepsi priatelia, ktorym som vzdy verila a poznam ich od prvej triedy ma dokazali sklamat... keby prislo uz na to, ze by som mala vazne za niekoho zomriet, tak ako sa poznam asi by som zomrela aj za niekoho neznameho... ale tato otazka mala byt skor taka, ze ci niekoho mate tak radi a tak mu doverujete, takze nie...
kým sa to neukáže v realite, tak sú to len prázdne slová, ktorým nemôžem veriť, čiže ja narp. nedokážem povedať, či by som to dokázal a dúfam, že to ani nikdy nebudem musieť ziťovať...
no ak neberieme teda do uvahy rodinu a priatela za ktorych by som dala vsetko, teda aj zivot, tak nemam...prave preto ze ma uz v zivote stretla situacia kedy clovek spozna aki su ludia ktori ho obklopuju a teda musim povedat ze nie, zivot nie...
premyslam... mam jednu skutocne dobru priatelku( pozname sa uz 10 rokov) ale tato otazka ma teraz zaskocila...
neviem, ci by som za nu polozila zivot... skutocne neviem... takto je tazke sa rozhodnut..
ale okrem nej urcite za nikoho...( teda ak sa nerata rodina a priatel..)
asi nemám okrem rodiny nikoho takého. Síce je možno jedna osoba kamarátka, ktorú už poznám strašne dlho (12r) a za nejakej extrémnej situácie, ktorú si neviem ani predstaviť by som to dokázala aj pre ňu, ale ináč asi nie.
mám priatelov a velmi dobrých ale som realista a život by som nedala asi ani za partnera kedže po mojej smrti by neskutočne trpel a nemalo by pre neho asi velký význam žiť ale už sám...
to je dost diskutabilne lebo v nejakej ultimatnej situacii by sa prejavil pud sebazachovy, takze neviem dopredu ako by som reagoval..keby mal zomriet kamos aj preto ze som nezasiahol tak by som sa toho pocitu nezbavil do smrti..takze by som si asi dvakrat premyslel, ci by mi to zato stalo
@9 nie nie si mlada.... ja som to myslel skor dusevne netrpim ziadnym pocitom nadradenosti nad 15 rocnymi pac kolko mas odzite sa v rokoch vyjadrit neda.... skor mi slo o dusevnu dospelost aby sa tu nerozoberali ''najlepsie'' kamaratstva typu 4 triedy zakladnej skoly ake si mnohi z nas pamataju takze pohoda
ťažká otazka... sam neviem.. musel by som sa ocitnut v tej situaci a potom by som videl ako reagujem... ale v niekotych chvilach zivota by som to uz spravil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
poznáme sa asi len rok, za ten čas sme sa spoznali veeľmi dobre,ale aj tak si myslím že sa nepoznáme dokonale. dokážeme sa baviť o všetkom a dokážeme si povedať, že sa máme radi.
fakt som sa nezamýšľal nad tým, či by som za ňu položil život, ale mám ju strašne rád. takže zatiaľ to poviem do takej miery, že by som spravil všetko aby som bol pre ňu nápomocný a pomohol jej..bla bla..
ale nad pokladaním života som sa nezamýšľal
a co sa mna tyka, tak tiez mam 16 a nemam ziadneho takeho cloveka.. skoda
priateľka ako kamoška
ja frajerku nemám
neviem, ci by som za nu polozila zivot... skutocne neviem... takto je tazke sa rozhodnut..
ale okrem nej urcite za nikoho...( teda ak sa nerata rodina a priatel..)