@pikao no máš z časti pravdu v poslednej dobe ide tá stránka stále dolu vodou...však už sa tam registrujú aj 12,13 roční sopliaci čo tam nemajú čo hladať...už to nie je čo bývalo
Určite hej...najdlhšie som na pokeci a mám tam aj najviac kontaktov a vlastne väčšinu priateľov a známych...
Birdz je síce fajn ale príde mi ako taký vlastný svet mimo realitu...a už som asi aj vekovo niekde inde...
Na iných strankach hlavne nemusím riešiť tie žabomyšie vojny ktoré sú pre Birdz také charakteristické...
proti pokecu mam osobne vyhrady spajajuce sa s minulostou mojou nehovoriac o minulosti a povode tej stranky a uprimne na facebooku sice som ale nenapadla ma tato moznost az kym som neprecitala komenty....
ale myslim ze birdz predci vsetky tie stranky uz len tym ze sa neustale meni vyvija vylepsuje a navyse ma lovek moznost aj zistit k comu tie vylepsenia su lebo sa o nich vzdy vytvori niekolko for
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
srandujem
ale to su skor aplikacie, nez nejake portaly... nieje web ako web
Birdz je síce fajn ale príde mi ako taký vlastný svet mimo realitu...a už som asi aj vekovo niekde inde...
Na iných strankach hlavne nemusím riešiť tie žabomyšie vojny ktoré sú pre Birdz také charakteristické...
ale myslim ze birdz predci vsetky tie stranky uz len tym ze sa neustale meni vyvija vylepsuje a navyse ma lovek moznost aj zistit k comu tie vylepsenia su lebo sa o nich vzdy vytvori niekolko for
No je omnoho lepší než birdz moja
youtube.com
wikipedia.org
yahoo.com