Minule som čistou náhodou (prezeraním videí na youtube) narazil na túto animovanú perlu komédie. Vznikla iba jedna séria, 13 častí a pôvodne sa to vysielalo na MTV okolo roku 2003.
Štýl animácie je tak trochu retro, ale zábavný. Vtipy majú slušné grády a neboja sa ísť "cez hranice". Komu sedia show ako futurama, môže vyskúšať.
V inom, ako anglickom dabingu to síce nezoženiete, ale to nevadí pretože je perefektný (vrátane guest stars ako marilyn manson apod.)
@stodvacinkar tak som dívala american dada par rázi ale väčšina vtipov hovorených mi utiekla...a hlavne keď nejako dlho rozprávali.... ale sú nové časti FG tak mi je to jedno už mám čo dívať
@lawey v american dad ale aj family guy je zase veľa vtipov okolo amerických celebrít. Často aj starých a skrachovaných, takže priemerný európan aj s dobrou angličtinou nemá šancu pochopiť vtip
btw posledná séria family guy mi príde výrazne horšia ako predchádzajúce
@stodvacinkar ako ale ide o to že je to hovorené....a tá rýchlosť a často aj slang a frázy...keby je to aspoň si anglickými titulkami tak je to iné
myslíš devinku? ja som včera videla prvú desinku na pár scén ma to nejak nezaujalo... no devina... najlepšia časť bola časť s multivesmírom ale tak deveť sérií...človek už aj niečo očakáva a tiež aj npady vymýšlať je ťažšie
@lawey Však ja som tiež začínal pozerať filmy v originále v kombinácii s anglickými titulkami. Pomôže
Poslednú som videl deviatku a z nej som bol sklamaný. Skúsim teraz desiatku, keď vravíš že už je. Naj samplepšia bola 6. a 7. séria. Ani prvé tri neboli zlé, ale tam ma odrádza nižšia kvalita animácie.
@stodvacinkar je to lepšie ako s dabingom a aj anglinu sa naučím
hlavne posledné diely boli oničom.... ale zatial ide iba po epizódach 1 a 2 hlavne v prvej serii je to dosť zle ohladom animácie... ale mne sa tie začiatk asi tak najviac lubilli a aj charakre niektorých postav sa potom zmenili....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Štýl animácie je tak trochu retro, ale zábavný. Vtipy majú slušné grády a neboja sa ísť "cez hranice". Komu sedia show ako futurama, môže vyskúšať.
V inom, ako anglickom dabingu to síce nezoženiete, ale to nevadí pretože je perefektný (vrátane guest stars ako marilyn manson apod.)
@lawey bohužiaľ, čo som pozeral na titulky.com, nič k tomu nemali. Treba mrskať anglinu
btw posledná séria family guy mi príde výrazne horšia ako predchádzajúce
myslíš devinku? ja som včera videla prvú desinku na pár scén ma to nejak nezaujalo... no devina... najlepšia časť bola časť s multivesmírom ale tak deveť sérií...človek už aj niečo očakáva a tiež aj npady vymýšlať je ťažšie
Poslednú som videl deviatku a z nej som bol sklamaný. Skúsim teraz desiatku, keď vravíš že už je. Naj samplepšia bola 6. a 7. séria. Ani prvé tri neboli zlé, ale tam ma odrádza nižšia kvalita animácie.
hlavne posledné diely boli oničom.... ale zatial ide iba po epizódach 1 a 2 hlavne v prvej serii je to dosť zle ohladom animácie... ale mne sa tie začiatk asi tak najviac lubilli a aj charakre niektorých postav sa potom zmenili....