hej, ale je to ojedinelý prípad, keď som principiálne chcel vyjadriť podporu niekomu, koho poznám hádam 15 rokov a tá dotyčná ho veľmi nepríjemne naťahovala a psychicky ho rozložila...
Ja som sa vlastne prestal baviť so skoro všetkými kamarátmi no ale keď som s nimi chodil von tak mi bolo jedno koho nemajú radi..
Ale mal som takého super kámoša čo bol fakt v pohode a držal so mnou vždy proste ak som sa s niekym pohadal niekoho nemal rad tak aj on toho človeka neriešil a tak.. Pri tom on bol vždy lepší vo všetkom uplne a som celkom rád teraz že už ho nezaťažujem Niekedy je "zbohom" krok vpred či už pre nás alebo pre ľudí ktorých sme opustili..
neviem si na nikoho takého spomenúť, ale ked uz majú moji 2 kamaráti medzi sebou "spor" je to medzi nimi..a neriesim to, že sa s jedným nebudem baviť lebo ten kamarát sa s nim nebaví..hovadzina a ta tretia možnosť. ..ROFL
Kebyže mám takýto prístup, tak nemám kamarátov, pretože veľká väčšina z nich sa medzi sebou neznáša a ohovárajú sa navzájom Ja som zväčšia zadobre s "oboma" stranami, to že sa nemajú radi je ich problém a mňa nech do toho nezaťahujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale mal som takého super kámoša čo bol fakt v pohode a držal so mnou vždy proste ak som sa s niekym pohadal niekoho nemal rad tak aj on toho človeka neriešil a tak.. Pri tom on bol vždy lepší vo všetkom uplne a som celkom rád teraz že už ho nezaťažujem Niekedy je "zbohom" krok vpred či už pre nás alebo pre ľudí ktorých sme opustili..
tak už račej nemám žiadnych, lebo to neriešim