Raz som sa niekoho na nete spýtala na to, čo počúva a ten niekto mi odpovedal- lounge. Dosť ma to zaujalo a počula som jednu pieseň v tomto žánri ( od skupiny noisecut- Iba tak).
Nič ďalej však o tejto hudbe neviem... A prééétooo:
Lounge je siroke pomenovanie pre hudbu, ktora ma navodit pocity, naladu a presvedcit cloveka, ktory tu pocuva o tom, ze je momentalne niekde inde...
Je tam toho dooost, povacsine je to ambientne, chilloutove, trip-hopove az jazzovo-nujazzove, velmi casto sa experimentuje a hojne sa vyuzivaju hudobne nastroje, ktore doplnuje elektronika. Casto sa pouzivaju aj take "retro zvuky"
A co ja viem... k tomu by som zaradil urcite Zero 7, Bonobo, Thievery Corporation, Sia, Myod, mozno Massive Attack, De Phazz, Gotan Project, Mr. Alfa, Foolk, Everything but the Girl, Slowdive, bloomfield, Skindive, atd.... atd...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
super, že maš taký nazor
Len tipujem, berte to s rezervou
Je tam toho dooost, povacsine je to ambientne, chilloutove, trip-hopove az jazzovo-nujazzove, velmi casto sa experimentuje a hojne sa vyuzivaju hudobne nastroje, ktore doplnuje elektronika. Casto sa pouzivaju aj take "retro zvuky"
A co ja viem... k tomu by som zaradil urcite Zero 7, Bonobo, Thievery Corporation, Sia, Myod, mozno Massive Attack, De Phazz, Gotan Project, Mr. Alfa, Foolk, Everything but the Girl, Slowdive, bloomfield, Skindive, atd.... atd...