milujem mariáš, ale nehrala som už asi polroka. strašne sa teším, až prídem do Brniska, vytiahnem kamarátov a budeme hrať mariáš v nejakej zaprdenej krčme
Sedmové karty sa poskladajú na seba do kruhu zadnou stranou navrch...
Počet hráčov je neobmezený (aj vekové rozpätie).
Začnem napríklad ja, a poviem tomu kto ide po mne (sedí vedľa mňa) napríklad: "Dávam ti našu slovenčinárku (67rokov, 167 kilo.. )".....a on si vytiahne jednu z kariet....srdce=láska, žaluď=bozkávnie,sex, zeleň=dopisovnie, guľa=nenávisť (ale môžu sa dať aj iné veci) a potom sa všetci smejú jak dementný .......a tak sa pokračuje až kým sa neminú všetky karty....a kto ma na konci najviac srdcových vyhral
...svoju budúcnosť odteraz vidím v písaní návodov k detským hrám
takže ak napr povies tomu co sedi vedla teba, ze trebars: dávam ti "nasu spoluziacku" --bude tam medzi vami, a on vytiahne žaluď tak sa snou musí/mal by pobozkať sa??????? alebo to bolo vzdy len take ze hocikto hocico vytiahne.. a ==sa smejete .. ?
nič nemusí...fakt je to len úplná blbosť....je to o tom dať čo najväčšiu blbosť tomu druhému ......a potom sa smiať ako to malé deti vedia na blbostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ja som hral celkom dosť kartových hier ale toto ma nejak obišlo
@tomco721 normálne ako sa hrá misa len ti niekto dá meno nejakej osoby ktorú poznáš a ty vyťahuješ karty a tak no..take trapne
Sedmové karty sa poskladajú na seba do kruhu zadnou stranou navrch...
Počet hráčov je neobmezený (aj vekové rozpätie).
Začnem napríklad ja, a poviem tomu kto ide po mne (sedí vedľa mňa) napríklad: "Dávam ti našu slovenčinárku (67rokov, 167 kilo.. )".....a on si vytiahne jednu z kariet....srdce=láska, žaluď=bozkávnie,sex, zeleň=dopisovnie, guľa=nenávisť (ale môžu sa dať aj iné veci) a potom sa všetci smejú jak dementný .......a tak sa pokračuje až kým sa neminú všetky karty....a kto ma na konci najviac srdcových vyhral
...svoju budúcnosť odteraz vidím v písaní návodov k detským hrám
takže ak napr povies tomu co sedi vedla teba, ze trebars: dávam ti "nasu spoluziacku" --bude tam medzi vami, a on vytiahne žaluď tak sa snou musí/mal by pobozkať sa??????? alebo to bolo vzdy len take ze hocikto hocico vytiahne.. a ==sa smejete .. ?
nič nemusí...fakt je to len úplná blbosť....je to o tom dať čo najväčšiu blbosť tomu druhému ......a potom sa smiať ako to malé deti vedia na blbostiach