Túto kozmetiku vozia z čiech. Ja som do kúpila pri DT, 115g vodičky do vlasov stojí 3,10€.... dixi vodička stoji 1,50€ ... Nikde o tom neviem nič zistiť . Máte to niekto poznáte to niekto ? je to čisto prírodné a veľmi dobré, zdravé, priateľ sa po h
Poznám tu kozmetiku a tiež ju používam. Brala som už všetko možné od liekov, vodičiek, tinktúr, miešaných mastí, krémov,... a nič! Ale objavila som e-shop s tou kozmetikou a dokonca mi tam aj poradili čo by bolo pre mňa najvhodnejšie, stačí im napísať na email. Daj si normálne pleva(bodka)sk a čo to sa ta aj dočítaš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Poznám tu kozmetiku a tiež ju používam. Brala som už všetko možné od liekov, vodičiek, tinktúr, miešaných mastí, krémov,... a nič! Ale objavila som e-shop s tou kozmetikou a dokonca mi tam aj poradili čo by bolo pre mňa najvhodnejšie, stačí im napísať na email. Daj si normálne pleva(bodka)sk a čo to sa ta aj dočítaš.