instalater a jeho ucen stoja nad kanalom plnym hovien.na dne toho kanala sa uvolnila srubka a treba ju opravit no bohuzial to ide len tak ,ze treba ponorit hlavu do hovien a najst tu srubku...ucen sa z hrozou pozrie na instalatora ale instalator vravi , NIE ty tam nepojdes idem ja ! tak sa tam ponori a opravi to a ked sa vynori hovori svojmu ucnovi : vidis keby si sa ucil mohol si to robit ty .
Pätnásťročný chlapec a jeho otec vstúpili prvý krát do obchodného domu.
Boli ohromení všetkým čo videli, keď zrazu zbadali 2 lesklé strieborné
steny, ktoré sa otvárali a zatvárali.
Chlapec sa pýta: "Otec, čo je to?" Otec, ktorý nikdy nevidel výťah odpovedá: "Synu môj, nikdy som nič také nevidel. Neviem čo je to." Kým chlapec s otcom s údivom pozerali, prišla stará dáma k výťahu na vozíku, stlačila tlačidlo, steny sa o...tvorili, vošla dnu a steny sa zatvorili. Potom sledovali ako sa čísla nad lesklými stenami rozsvietili a postupne rástli. Hneď ako zasvietilo posledné číslo, začali čísla klesať. Vystúpila krásna 24 ročná blondína. Otec z nej nespustil oči, no potichu hovorí svojmu synovi: "Choď pre matku!!"
Študent dutý ako bambus prepadá zo skúšky z logiky a organizácie.
Študent: „Vy ma tu dusíte a rozumiete vôbec tomuto oboru?“
Profesor: „Iste, inak by som nebol profesor!“
Študent: „Môžem vám teda dať jednu otázku? Keď mi na ňu správne odpoviete, dáte mi nedostatočnú a ja odídem. Keď ale nebudete poznať správnu odpoveď, dáte mi za jedna...“
Profesor: „Súhlasím!“
Študent: „Čo je súčasne legálne, ale nelogické, logické ale nelegálne a čo nie je ani logické ani legálne?“
Profesor po dlhom premýšlaní nepozná odpoveď, a tak dá študentovi jednotku. Ihneď potom volá svojmu najlepšiemu študentovi a položí mu tú istú otázku.
Najlepší študent okamžite odpovie:
-“To je tak Vám je 63 rokov a ste ženatý s 35-ročnou ženou, čo je legálne ale nelogické. Vaša žena má 25-ročného milenca, čo je logické ale nelegálne. Vy dáte tomu milencovi svojej ženy za jedna zo skúšky, pričom by mal vyletieť, a to nie je logické ani legálne.
odkaz pre tych ktori reaguju na moju gramatiku: ste namysleni kokoti.....ja mozem pisat riba mislim bík ......ale zato ma ludia odsudzovat nebudu.....nespravam sa jak najvEcsi pan sveta.....namyslenci hnusny.....jasne svoj nazor si mozete povedat...ale kritizovat kazdi jeden prispevok.....toto je uplne retardovane.....kokotske a debilne...a taky ste pravdepodobne aj vy......SPAMETAJTE SA.....keby som si mala pozriet vas profil.....noo neviem neviem ci by to tam bolo bezchybne....nikto neni zvedavy na vase mudre reci...aspon ja nie...ste trapny.....pre ostatnych len tolko ze dakujem za prispevky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
,,Túto kravu jebávam, keď maš krámy"
Manželka spoza okuliarov pozrie a vraví:
,,Keby si nebol KOKOT tak si všimneš, že to nie je krava, ale koza !"
Muž ani brvou nepohne a vraví:
,,Ty keby si nebola PIČA tak si všimneš, že sa nerozprávam s Tebou!
stav sa ze s kyblom to bude rychlejsie ako vytiahnutie stuplu
Boli ohromení všetkým čo videli, keď zrazu zbadali 2 lesklé strieborné
steny, ktoré sa otvárali a zatvárali.
Chlapec sa pýta: "Otec, čo je to?" Otec, ktorý nikdy nevidel výťah odpovedá: "Synu môj, nikdy som nič také nevidel. Neviem čo je to." Kým chlapec s otcom s údivom pozerali, prišla stará dáma k výťahu na vozíku, stlačila tlačidlo, steny sa o...tvorili, vošla dnu a steny sa zatvorili. Potom sledovali ako sa čísla nad lesklými stenami rozsvietili a postupne rástli. Hneď ako zasvietilo posledné číslo, začali čísla klesať. Vystúpila krásna 24 ročná blondína. Otec z nej nespustil oči, no potichu hovorí svojmu synovi: "Choď pre matku!!"
Študent: „Vy ma tu dusíte a rozumiete vôbec tomuto oboru?“
Profesor: „Iste, inak by som nebol profesor!“
Študent: „Môžem vám teda dať jednu otázku? Keď mi na ňu správne odpoviete, dáte mi nedostatočnú a ja odídem. Keď ale nebudete poznať správnu odpoveď, dáte mi za jedna...“
Profesor: „Súhlasím!“
Študent: „Čo je súčasne legálne, ale nelogické, logické ale nelegálne a čo nie je ani logické ani legálne?“
Profesor po dlhom premýšlaní nepozná odpoveď, a tak dá študentovi jednotku. Ihneď potom volá svojmu najlepšiemu študentovi a položí mu tú istú otázku.
Najlepší študent okamžite odpovie:
-“To je tak Vám je 63 rokov a ste ženatý s 35-ročnou ženou, čo je legálne ale nelogické. Vaša žena má 25-ročného milenca, čo je logické ale nelegálne. Vy dáte tomu milencovi svojej ženy za jedna zo skúšky, pričom by mal vyletieť, a to nie je logické ani legálne.
Začne sa modliť: "Prosím nech je to čaj, prosím nech je to čaj..."