nakreslíš si na papier nejakú trasu pre "autíčka" a potom s niekým to hráš perom tak, že hmm.. neviem ako to mám vysvetliť položís zapnuté pero na papier a len ho šuchneš po tej ceste.. a tak sa striedate, pričom vždy začínaš od toho bodu, pokiaľ ti pero nakreslilo čiaru a vyhráva ten, kto je prvý cieli..
.. alebo samozrejme meno, mesto zviera, vec
.. a lodičky..
.. alebo také, že papier rozdelíš na polovicu, jedna strana bude tvoja, druhá protihráčova.. obkreslíš tam čo ja viem paťkrát dvojeurovku.. a ide o to, že perom posúvaš dvojeurovku z konca papiera na protihráčovu stranu tak, aby si mu zakryl tie obreslené dvojeurovky.. keď ti pristane mince na tom krúžku obkreslenej dvojeurovky, tak tú časť zamaľuješ.. a vyhráva ten, kto prvý súperovi zamaľuje všetky obkreslené dvojeurovky.. je to zrozumiteľne napísané?
trojuholníky! najprv si nabodkuješ na papier bodky, ktoré budú vrcholmi trojuholníkov a potom začnete hrať tak, že vždy každý hráč v jednom ťahu môže spojiť len dve bodky a ide o to, aby vytvoril čo najviac trojuholníkov. nemusí ho spraviť celý sám ale musí ho dokončiť. keď sú všetky bodky pospájané, tak sa zráta kto koľko trojuholníkov spravil, ten kto má viac vyhráva.
a robili sme to tak, aby sme si poznali svoje trojuholníky, napísali sme dovnútra začiatočné písmeno mena a hotovo celá hra.
@6 my sme robili niečo podobné akurát že na malom štvorčekovanom papieri sme robili čiarky a každý mohol urobiť len 1 čiarku (1 stenu toho malého štvorčeka) ale keď boli 3 steny tak ten čo nasledoval mohol urobiť tú štvrtú až cez 4 štvorce a tým pádom mu celý ten útvar čo vznikol patril a zistilo sa to tak, že každý používal iné pero, napr: zelené, žlté, červené a kto dotiahol poslednú čiaru na geom. útvare si ho vymaľoval. A kto mal viac štvorčekov, tomu sme sa zložili na žuvačku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
lodičky
alebo som si skladala tie ľahké origami, čo som vedela
.. alebo samozrejme meno, mesto zviera, vec
.. a lodičky..
.. alebo také, že papier rozdelíš na polovicu, jedna strana bude tvoja, druhá protihráčova.. obkreslíš tam čo ja viem paťkrát dvojeurovku.. a ide o to, že perom posúvaš dvojeurovku z konca papiera na protihráčovu stranu tak, aby si mu zakryl tie obreslené dvojeurovky.. keď ti pristane mince na tom krúžku obkreslenej dvojeurovky, tak tú časť zamaľuješ.. a vyhráva ten, kto prvý súperovi zamaľuje všetky obkreslené dvojeurovky.. je to zrozumiteľne napísané?
a robili sme to tak, aby sme si poznali svoje trojuholníky, napísali sme dovnútra začiatočné písmeno mena a hotovo celá hra.