Nejakú kde nieje len gramatika zhrnutá..proste niečo ako pre samoukov...Chcem sa naučiť nový jazyk...a zatiaľ neviem nič z nej.tak nejakú stránku, kde je FR od základov...somčítal, že na FR stačí 60 hodín na uroveň A1..takže.. pora´di mi niekto?
Ja som ucim francuzstinu 4. rok.. Ako ta vyslovnost nie je az taka tazka, ked sa naucis co sa ma ako citat, napr. eau = o, ou = u, atd..
no ale k veci, stranku ti neviem poradit.. neviem, ci ti to tak vobec ppjde, koniec koncov...aj ked mne sa zda franina celkom v pohode, nie je to najlahsi jazyk..
skus livemocha.com - je to v podstate chat za ucelom vyucby cudzieho jazyka... v podstate tam spoznas realie a pokecas si s nejakymi francuzmi, ktori chapu, ze sa ten jazyk ucis a tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a nie, nepoznám
@ainie dobry napad to uloz.to
preto to tak vela zabera, lebo su tam aj CD s hovorenym textom
ak chces stranku, tak ja chodim na francuzstina.eu ale tam to je skor zhrnute pravidla, co ty nechces...tak musis jedine pohladat
btw. ucim sa francuzstinu a tazka je najma vyslovnost, ktora je maximalne odlisna od pisaneho textu takze iba z knih a nahravok to budes mat tazke....
ale inak franina je strašne krásny jazyk
no ale k veci, stranku ti neviem poradit.. neviem, ci ti to tak vobec ppjde, koniec koncov...aj ked mne sa zda franina celkom v pohode, nie je to najlahsi jazyk..
snad pomoze