zensky casopis si kupim v priemere raz za rok ked niekam cestujem a nemam zso sebou knihu alebo hoccico zaujimavejsie, takze ked tak La famme lebo ma dobru velkost
Epocha, Enigma, 21.století atď. ale baviť ťa nebudú, pretože je to také intelektuálnejšie čítanie a keď nie si schopná ani nájsť si nejaký časopis a ešte k tomu chceš "časák" pre "ženské" tak nie. Ale potrebovala som na to poukázať a už mám dušu na mieste
Minule sme s priatelom našli tohtoročné letné vydanie Kamaráta a tam samý gej, samý žvást, samé hovadiny, suché vtipy - nič čo by ťa zabavilo podla mňa..
Keď som bola menšia, odoberala som INko, Popcorn a Dívku.. v tom veku okej ale keď si teraz uvedoím, že tie časáky sú určené pre vekovú kategoriu, do ktorej sa momentálne zaraďujem - nechápem.
Takže takýto dievčencký časopis by som ti neodporúčala ale pokial vyhladávaš toto tak prosím..
Dobrý časopis je Epocha, Enigma, 21.století a všetky ich špeciálne vydania a prílohy - to nie je len na prelistovanie a nie je to ani čítanie na hodinu.. človek pri tom fakt strávi čas a zmysluplne, niečo mu to dá a dozvie sa viac.
A tie už vyslovene ženské časopisy typu Eva, Emma atď. ma nikdy nenadchli.. vždy je to o tom istom a rady, ktoré ti dajú tam a aj v dievčenských časákoch, sú už dávno známe omáčky, ktoré nepotrebuješ čítať a nieto si za to ešte aj zaplatiť..
Btw keď už sme pri tom platení, všetko je to podla mňa dosť drahé a tie veci môžeš nájsť aj na nete ..priamo na portáloch tých časákov.. takže ak necestuješ nikam napr. a chceš to len tak na doma, ja by som radšej ušetrila peniaze.
hocico farebne, keby tie clanky boli nanic, aspon si popozeras a inspirujes sa. ja mam rada evu, emmu, la famme, beauty a aj tie hrozne drahe naucne ako geo atd...ale tie si nekupujem, lebo je to drahsie a moc vazne. na cestovanie mi postacia aj zenske zvasty. doma si skor precitam po bratovi medzinarodne tazke temy...a dnes som si kupila relax, je tam o behani a bicyklovani a zdravom zivotnom style. to mi pripomenulo dietu. a aj tie ako zivot, novy cas pre zeny, sarm, plus 7 dni. aj tie o byvani ma raz chytia, viem to.
ja čítavam History revue, Pekné bývanie, Emmu, Evu a Plus sedem dní najčastejšie, lebo to mama furt kupuje....a niekedy výnimočne aj Geo, ale to je dosť drahé, ale sú tam dobré články a tie fotky... no proste nádhera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
kamarat a in
ak to este vobec existuje
a potom si čítam ešte Respekt, Nový prostor a o interiérovom dizajne.
bohvie, čo ťa baví.
ale proste, keď mám cestovať dve hodiny vlakom tak aspoň na chvíľu ma to zabaví.
Epocha!!! to je dobré čítanie! ona odšťartovala moju platonickú lásku k zubárovi
Keď som bola menšia, odoberala som INko, Popcorn a Dívku.. v tom veku okej ale keď si teraz uvedoím, že tie časáky sú určené pre vekovú kategoriu, do ktorej sa momentálne zaraďujem - nechápem.
Takže takýto dievčencký časopis by som ti neodporúčala ale pokial vyhladávaš toto tak prosím..
Dobrý časopis je Epocha, Enigma, 21.století a všetky ich špeciálne vydania a prílohy - to nie je len na prelistovanie a nie je to ani čítanie na hodinu.. človek pri tom fakt strávi čas a zmysluplne, niečo mu to dá a dozvie sa viac.
A tie už vyslovene ženské časopisy typu Eva, Emma atď. ma nikdy nenadchli.. vždy je to o tom istom a rady, ktoré ti dajú tam a aj v dievčenských časákoch, sú už dávno známe omáčky, ktoré nepotrebuješ čítať a nieto si za to ešte aj zaplatiť..
Btw keď už sme pri tom platení, všetko je to podla mňa dosť drahé a tie veci môžeš nájsť aj na nete ..priamo na portáloch tých časákov.. takže ak necestuješ nikam napr. a chceš to len tak na doma, ja by som radšej ušetrila peniaze.