Ahoj, prosím, poraďte nejaký klub v BB pre násťročných... už dlhšie niečo také hľadám a nikde nič... nemyslím tak celkom kluby ako podniky, (napr. MINISTRY OF FUN) ale niečo, kde môžu chodiť aj do 15 rokov (ja mám 14), také stretávky a podujatia pre mladý
Jazz Club 12 - ale neviem, ci tam mozu do 15-tich...ale cez den je to tam slusne dost vecer neviem, ale zrejme nic hrozneho, jazzmani by nemali byt nebezpecni
ak niečo ako ministry a do 15, tak vydrž rok ešte ale na kadejake koncerty možeš chodiť do klubu 77, do Tirishu, ak chceš uplný pajzlík plný metalistov a punkáčov tak Tartaros.. čajovne máš dve kde ťa pustia - Gaia a Čarovňa..a máš kopec krčiem, barov na námestí (omega, šestka, aura,..). stačí?
Tirish je pajzel, v Tartarose pomaly cakam , ze pocet ludi sa pohne do minusu, 77 je v pohode ale naposledy tam mali tak HNUSNU kofolu, ze to nemalo obdoby akoze ... strucne zhrnutie: v BB je nuda, nikde nikto.. vsetci napchati v tom predpotopnom ministry
@nixxina pokiaš máš správnych ľudí okolo seba tak sa zabavíš aj v dedine a nemyslím si, že je to s BB tak zlé, ja to tu milujem a každý druhý víkend som na nejakom koncerte a bavím sa a nemám všetkých priateľov v minis3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov