Poznáte nejaký pekný večerný Aqupark ? (viac na stred.slovensku)
Poznáte nejaký pekný večerný Aquapark na slovensku viac na tom strednom ? Niečo čo funguje celoročne a vyzerá to pekne večer niečo nie mega drahé ako tatralandia ? Alebo iný tip na deň, chcem ísť plávať :3
v dolnom kubíne určite, nedávno sme tam boli celá rodina, finančne nie veľmi náročné .. máš tam buď plavecký bazén alebo vodný svet .. v tom vodnom svete je divoká rieka, také to kde sa robia vlny .. a šmýkačka a dva tobogány .. a tuším že je tam aj nejaká zľava na "večerné kúpanie" od 19:00
Bešeňová nie, tá je ešte drahšia, ako Tatralandia... tam keď človek ide, tak sa oplatí si pár eur priplatiť a ísť do wellnessu, keď tak... zvyšok neviem. čo tak ísť normálne na plaváreň?
@kika24 ja som pri ZV co je brutal daleko, financne to narocme mozno neni ale nafta ano ale uvidime poradim sa s dptycnou osobou a mozno neodolame, vdaka
@kitty7 vpredvlani sme boli v tatralandii a mne sa to pacilo ako to vsetko pripomina morsky svet plavanie vonku, a vsetko takze preto plavaren nevyhovuje hladame nieco podobne :- ) a ked sm sa uz na plavaren nedostali 3 roky co je za rohom tak isto nie teraz ...nech to uz stoji za zazitok
Jaa som bola nedávno na Kováčovej, čo znovuotvorili ten aquapark alebo ako to nazvať. To máš mega blízko Nie je to až také drahé, asi 6 éčok dospelý (neviem isto, nechce sa mi googliť), je to možno menšie ako taká Tatralandia ale dobrú vodu tam mali... (a teplé vonkajšie bazény, čo bolo tiež super!
@drobec186 tak Tatralandia je prillis velka....ja to porovnavam, ze mam male dieta a v totmo je Kubin urcite lepsie pre mna aj atrakciami aj cenovo ako Tatralndia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov