moju kamarátku, poznám ju 19 rokov a i keď má svoje muchy ako každý človek, nemôžem povedať o nej nič zlé, lebo nič také, čo by sa dalo pokladať za "zlé" nikdy nespravila ani nepovedala
Neviem asi nie. Jednu kamošku poznám od prvého ročníka síce sa nebavíme tak vkuse, 1-4 ročník sme boli najlepšie kamošky, 5-7 sme sa nejak tak prestali kamarátiť ale nie preto žeby sme sa pohádali ale asi sme si nemali čo povedať a teraz sa kamaratíme zas a nič zlé na jej osobu ma nenapadá.
kamaratku poznam 8 rokov a nenasla som an nej jedinu zlu vlastnost (jedine na co sa stazujem je ze sem tam je hrozne vytazena )
povahovo ta holka nema chybu, a este aj mudra krasna a sikovna, fakticky niekoho takeho som este nevidela
a este jednu holku ktoru poznam prakticky od narodenia, ta e tiez vo vsetkych ohladoch super lenze jednu zlu vlastnost mozno ma, lenze zlu len pre nu, strasen sa podcenuje, a to je jedine co som an nej spozorovala "zle" za celych 17 rokov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale zas nič tak strašné to neni, takže poznám
10 rokov jednu kamosku. 15rokov dalsiu.
a este jednu, no tu poznam kratsie. asi 6 alebo 7 rokov.
nevravim, ze nemaju chyby, nejake drobne sa najdu (ak sa naozaj velmi posnazim), no nic, co by som klasifikovala ako "zle"
na iných nemám až také prísne kritériá ako na seba
ale to, že by som dokázala povedať niečo škaredé neznamená, že to aj robím
povahovo ta holka nema chybu, a este aj mudra krasna a sikovna, fakticky niekoho takeho som este nevidela
a este jednu holku ktoru poznam prakticky od narodenia, ta e tiez vo vsetkych ohladoch super lenze jednu zlu vlastnost mozno ma, lenze zlu len pre nu, strasen sa podcenuje, a to je jedine co som an nej spozorovala "zle" za celych 17 rokov