Hral asi polroka, už viac nebudem. Samozrejme sú za tým ostatní hráči :p Netolerantní a bojazliví keketi. Žil som si na svojich planétach ako sa dalo, nikoho som neotravoval a aj tak sa na mňa podnikali nájazdy Dobre, som slabý :p Ale je mi to jedno. Nervy si žrať nenechám
musis stravit pri tom vela casu ked chces byt v rebricku hore... a obrovsku vyhodu maju ti ktori si platia realne peniaze za "temnu hmotu" smiley: takze ak cakas ze budes medzi prvymi, zabudni...
tak prvy nechcem byť vôbec a peniaze ani by ma nenapadlo investovať do toho a momentalne som v top 100 a nejako extra vela času pritom netravim ,prešiel som tam iba nedavno lebo ma zničili na traviane to už asi nebudem hrať vôbec lebo to je strašna klikačka atd
@11mat12 je to najlepšia online hra.... hrávam to už skoro 2 roky a ešte ma to neomrzelo... a to som, pokiaľ sa dalo hrával bez zástupu.... nemám rád keď niekto hrá za mňa
V poslednom čase som hrával dual so spolužiakom a to sa dalo kedže sme v škole prebrali čo dáme stavať, na koho zaútočime atď....
@Yebo no tak to hej aj mna to byvilo velmi len potom som už maval malo času nato mal som aj uspechy pekne len ako som už spominal pred dvoma dnami ma katly na nulu , tažko sa hra ked si neni v žiadnej ally a akurat teraz na sk5 sa všetci ničia a katuju proti sebe ,same vojny su tam aspon je haluz ,len škoda že ma už sundali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale inak je to dost stresujuca a obcas neferova hra
travian je strašna klikačka akurat som stym skončil ale ked maš nejaky spolahlivy zastup tak sa to nejako da
V poslednom čase som hrával dual so spolužiakom a to sa dalo kedže sme v škole prebrali čo dáme stavať, na koho zaútočime atď....