Ale fakt, keď poznám a ľúbim kapelu, ktorú veľa ľudí nepozná, ani z môjho okolia, tak si ich nechávam pre seba a potichu ich milujem a sú to moji miláčikovia.
Poznám. Ako, želám im úspech, koncerty, silnú fanúšikovskú základňu...Len ma nesmierne irituje fakt, keď niekoľko rokov o nejakej kapele ľudia nevedia a zo dňa na deň sú ich "najväčšími fanúšikmi"...
Budem sa opakovať, ale smutným príkladom je pre mňa Avenged Sevenfold. Milujem ich od okamihu, ako som prvýkrát počula City of Evil....A išlo ma rozdrapiť (a stále mám k tomu tendenciu), keď sa rozprávam s nikým, kto ich "prudko uznáva a uctieva", pričom sa k nim dostal po smrti Jimmyho Sullivana, pozná jeden ich song, poprípade (a to je fakt na mňa moc) sa o nich zmieňujú len vďaka tomu, že sú tam dvaja pojazdní gitaristi (v čom im neodporujem, Zacky je neskutočný), pričom fakt o nich nič nevie a nepozná ani jednu skladbu...
väčšina toho, čo počúvam, pozná málo ľudí, ale v tom je to čaro. ale určite ma mrzí, že sa im nevenuje aspoň aká taká pozornosť a v aute si ich nemôžem pustiť, jedine tak z cdčka lebo naše jeblé rádiá zamerané na kokotiny ... proste nehrajú hudbu. ale som si zvykla
@interrupcio no LaBrie mal skutocne kedysi priserne live-ky ale pracoval na sebe a dost sa zlepsil oproti zatiatkom a ako hudobnicky celok su fakt skveli, nemyslim vsak, ze by boli malo znami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ale fakt, keď poznám a ľúbim kapelu, ktorú veľa ľudí nepozná, ani z môjho okolia, tak si ich nechávam pre seba a potichu ich milujem a sú to moji miláčikovia.
a nuclear blast to ma nejak u riti
Budem sa opakovať, ale smutným príkladom je pre mňa Avenged Sevenfold. Milujem ich od okamihu, ako som prvýkrát počula City of Evil....A išlo ma rozdrapiť (a stále mám k tomu tendenciu), keď sa rozprávam s nikým, kto ich "prudko uznáva a uctieva", pričom sa k nim dostal po smrti Jimmyho Sullivana, pozná jeden ich song, poprípade (a to je fakt na mňa moc) sa o nich zmieňujú len vďaka tomu, že sú tam dvaja pojazdní gitaristi (v čom im neodporujem, Zacky je neskutočný), pričom fakt o nich nič nevie a nepozná ani jednu skladbu...
Už by to stratilo ten čisto undergroundový nádych
@interrupcio to mi je fuk, keď mi spev lezie na nervy
Meluzína (ethno-punk) » bandzone.cz/meluzina...
pretože to je to.