mame tam dve auta a je to fajn ked jedno nabural kamion a leasingovka povedala ze totalka a do srotu a zaplatit im kesh cele... tak DAS vysudili ze este nam zaplatili z auta + ho opravili...
na lepsie auto to odporucam ale napr. na naiku feliciu alebo tak moc sa to neoplati...
@matheusko mýliš sa, takéto problémy majú len ludia, ktorí šetria každý cent na poistkách, a poistia sa vo všelijakých pofiderných poisťovniach... Cez moju poisťovňu som už vybavoval x poistných udalostí, nie len v súvislosti s autami a nikdy nebol problém, vyplatené ukážkovo.
Ano maju nalepky, pravnika 24 hod., a neviem kolko je poistne. Ak nekto viete vyjadrite sa prosím. Ja som len dostala od nich prac. ponuku a vaham ci vziat a ci nie. preto sa pytam ake s nou mate skusenosti
obchodnikov. No a mne povedali ze to si zatelefonujes abo poroznasas letaky s cislom podohadujes si stretka a potom ides na tie stretka a uzatvaras zmluvy. Ono to vyzera lakavo, ale neco ma na tom stale odradza. No a oni povedali ze to neni na zivnost, ze to mas len svoje dico a platis si dane a odvody ze neni treba zivnostenske opravnenie. Mam v tom chaos bo pozerala som teraz nejake polske fora a tam neboli moc lichotive veci napisane, tak neviem a dnes sa mam rozhodnut ci ano ci ne
No vies lenze ja som nenasla na profesii ich . Ja by som na ich ponuku keby ich vidim na profesii ani nereagovala. To oni volali mne a tu ponuku som na profesii videla az dnes. Ale to už je stejne jedno bo z tej roboty nic nebude.
Zdravim. Keby mal niekto zaujem o poistenie pravnej ochrany DAS komtaktujte ma na cisle 0948205816 vsetko Vám vysvetlim a dojdem aj uzatvorit zmluvu. Pekny den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mame tam dve auta a je to fajn ked jedno nabural kamion a leasingovka povedala ze totalka a do srotu a zaplatit im kesh cele... tak DAS vysudili ze este nam zaplatili z auta + ho opravili...
na lepsie auto to odporucam ale napr. na naiku feliciu alebo tak moc sa to neoplati...