Poznáte niakeho užívateľa drog, čo ich berie a vie s nimi normálne fungovať ? Napíšte ak poznáte niekoho takého, či už je normálny alebo ho s toho preplo, proste niečo čo viete zaujmaveho ...Či už húli, fuka, berie bars jaku drogu
@poke takych ludi co je na drogach a pracuju, staraju sa o rodinu je mnoho ale celkom to koliduje z definiciou slova droga som jednym z prikladov az na tu rodinu
išla som tam preto, lebo som ho chcela vidieť naživo, než sa prefetuje na druhý svet. z rovnakého popudu, ako som chcela ísť na sziget, keď potvrdili amy winehouse, bohužiaľ, tá si to dosť zle načasovala. ale v oboch prípadoch mám aj hudbu veľmi rada, to sa neboj ,)
@luc.ka@33 no totoooo, presne som chcela vidiet nez sa da dole, ale skor na Pohode som cakala a co teda, peto, ze hralo mu to, ? lebo elis davala na fb fotky z bekstejdzu a tam to bolo, nebooj
bekstejdž info nech ostane v bekstejdži... preto vravím, že koncert bol taký obyč, lebo hral jak stroj proste, začal, išiel si niekde vo svojom svete skoro hoďku a pol, odišiel. koniec. a hento pred/po ma nijak neprekvapuje
poznám človeka čo denne fajčí toľko jointov čo môj otec normálnych cigariet (tzn. cca 10), a nikomu koho stretne ani len nenapadne že by hulil. dotyčný má tuším 48, dcéru, normálne prácu, a vo všeobecnosti sa na ňom neprejavujú krátkodobo ani dlhodobo žiadne efekty ktoré by človek čakal od "pravidelne drogujúceho človeka"
Poznám napríklad chalana čo bral drogy a objavila sa schizofrénia.. musel ísť na liečenie, ale schiza ostala doteraz a bez liekov je na tom veľmi zle
ďalej napríklad poznám chalana čo ho drogy neskutočne zmenili, bol v liečebni proti svojej vôli, utekal z tadiaľ a aby mohol mať fet bral si napríklad paušály a predával telefóny atď takže teraz už keď je dospelý a sám za seba zodpovedný rozhodol sa liečiť sám, ale má také dlhy na ktoré musí robiť od rána do večera a na vlastné veci mu neostane ani cent.. a samozrejme ostali aj psychické problémy - stále ma halucinácie. Takže asi tak..
a takí čo húlia tam sú dve skupiny. Buď ľudia, ktorí si sem tam dajú a sú v pohode alebo ľudia čo musia húliť skoro furt a na ich osobnosti to má neskutočné následky. Sú strašne spomalení, nevedia poriadne nad ničím rozmýšľať a život v marihuanovom mraku im dal pocit, že svet je gombička a vôbec nerozmýšľajú reálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale poznal som ja nefunkčného huliča, každopádne funční huliči sú úplne skvelí ľudia
typci čo fukaju len na akciach, a trosky čo fukaju každy den a su take stoky že je to fakt nechutné
ako čo je normálne? že žije, dýcha, dokáže chodiť či čo? prosot z toho človek sa postupom času stane závislák a už len to sa vymyká z normálu
a keď taký človek existuje, čo berie PRAVIDELNE a len tak si nepotrebuje dať dlhšie než mesiace a mu to ani nechýba, tak to ho chcem vidieť
neviem, tú som nevidela face to face... teda... ani stage to face...
Potom môjho brata kamrát, tomu tiež preplo, keď so svojou feťáckou bandou ho zabili.
Ďalej mojej tety vzdialená sesternica brala drogy, ale ona s tým dokázala normálne fungovať.
Môj bratranec sa preťahoval s otcom na Jamajku a tam začal huliť, ale jemu z toho nepreplo, on bol normálny.
A plno ďalších, veľa ľudí no.
kedysi sme boli kamaráti, potom s tým začal a už sa s ním nedá ani poriadne porozprávať
šak ňaky mesiac dozadu v ba nič extra, okrem 2h meškania žiaden očakávaný fet-exces (mimo bekstejdžu) takže vcelku sklamanie, no
išla som tam preto, lebo som ho chcela vidieť naživo, než sa prefetuje na druhý svet. z rovnakého popudu, ako som chcela ísť na sziget, keď potvrdili amy winehouse, bohužiaľ, tá si to dosť zle načasovala. ale v oboch prípadoch mám aj hudbu veľmi rada, to sa neboj ,)
bekstejdž info nech ostane v bekstejdži... preto vravím, že koncert bol taký obyč, lebo hral jak stroj proste, začal, išiel si niekde vo svojom svete skoro hoďku a pol, odišiel. koniec. a hento pred/po ma nijak neprekvapuje
A marihuanu do toho nerátam, to za drogu neberiem.
A tí čo sú na tvrdých drogách, buď vyzerajú príšerne, buď sa z toho dostávajú, pokračujú alebo sú na proti drogovom takže..
ďalej napríklad poznám chalana čo ho drogy neskutočne zmenili, bol v liečebni proti svojej vôli, utekal z tadiaľ a aby mohol mať fet bral si napríklad paušály a predával telefóny atď takže teraz už keď je dospelý a sám za seba zodpovedný rozhodol sa liečiť sám, ale má také dlhy na ktoré musí robiť od rána do večera a na vlastné veci mu neostane ani cent.. a samozrejme ostali aj psychické problémy - stále ma halucinácie. Takže asi tak..
a takí čo húlia tam sú dve skupiny. Buď ľudia, ktorí si sem tam dajú a sú v pohode alebo ľudia čo musia húliť skoro furt a na ich osobnosti to má neskutočné následky. Sú strašne spomalení, nevedia poriadne nad ničím rozmýšľať a život v marihuanovom mraku im dal pocit, že svet je gombička a vôbec nerozmýšľajú reálne.
...
Ale len jedného človeka ktorý fúka už pekných pár rokov a ostal sám sebou, neodletela mu hlava.
A tak my zas pravidelne fajčíme trávu...