ešte fungujú ako kapela? dlho som o nich nič nepočula a to bývame v rovnakom paneláku. možno sa mýlim, ale už nehrajú. opravte ma ak to nie je pravda, neviem
a k tomu akí sú...hm čo ja viem...celkom počúvateľní, ale nie No.1
...mám celkom rada ich hudbu, ale myslím že už sa nevolajú the bridge....myslím, že sa premenovali na the bridgeheads....a strašne sa mi pšči song animals
Kedysi sa mi dosť páčili
Ale potom som niekde toho speváka uvidela mierne zhúleného a to na mňa pôsobilo skutočne odpudivo
Ale s odstupom času ich vnímam veľmi pozitívne.
Teraz sa ale už volajú inak, novšie veci ma nijako nechytili. A tá ich jediná slovenská pesnička. Super
NO takze celé táto skvela skupina sa sklada z bratrancov mojho kamaráta.Áno volaju sa teraz The BRIDGEHEADS a pracuju v londýne.fandím im.myslim ze jedna z naj kapiel slovenska.
cozeee, forum o Bridzoch.
no, pre mna su the Bridgeheads jedna z dvoch naj kapiel na svete, co dodat..
teraz ale su v Londyne, kde nahravaju album a povedali, ze kym nenahraju, nebudu koncertovat. tak aby uz donahravali konecne.
hm, a naživo ste ich niekto počuli? katastrofa. speváka vďaka tým jeho neuveriteľne prežítým vzlykom a vzdychom nebolo vôbec počuť. a nebola to chyba zvukára...
Ešte keď začínali, tak boli mojou naj kapelou No potom som sa nejak vyvinula iným hudobným smerom, ale sú dobrí Myslím si, že na Slovákov až veľmi dobrí Len smutné, že ich naša krajina nedoceňuje a našli výraznejší úspech až v zahraničí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a k tomu akí sú...hm čo ja viem...celkom počúvateľní, ale nie No.1
Ale potom som niekde toho speváka uvidela mierne zhúleného a to na mňa pôsobilo skutočne odpudivo
Ale s odstupom času ich vnímam veľmi pozitívne.
Teraz sa ale už volajú inak, novšie veci ma nijako nechytili. A tá ich jediná slovenská pesnička. Super
Pesnicky sa mi celkom pacia, aj hudba je dobra Ale moja naj kapela nie su...
no, pre mna su the Bridgeheads jedna z dvoch naj kapiel na svete, co dodat..
teraz ale su v Londyne, kde nahravaju album a povedali, ze kym nenahraju, nebudu koncertovat. tak aby uz donahravali konecne.
Oni a pozeri? To myslis ozaj vazne? ...