Pred pár dňami mi poslali certifikát o absolvovaní kurzu Music of the Beatles ^^
Ešte mám úspešne absolvované History of rock part I; II (fakt odporúčam, prednášajúci je úplne super!) a Vaccines bolo tiež veľmi poučné.
Mala som zapísané aj Genes and the human condition, ale vôbec ma to nebavilo, lebo sa mi nepáčil prednášajúci. Na Drugs and the brain som nemala čas, ale sú tam zaujímavé veci a stiahla som si materiál o Bioinformaric Methods I, snáď sa k tomu v lete dostanem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
1.Ano, a bol/som sucastou kurzu.
2.Ano, ale ich sluzby nevyuzivam
3. Nie
4. Nie, ale pravdepodobne sa prihlasim do nejakeho kurzu
@admin diky za edit.
LINK : » www.coursera.org/...
Solar System prave robim ( Caltech ) a este Programming for Everybody ( python )
Ešte mám úspešne absolvované History of rock part I; II (fakt odporúčam, prednášajúci je úplne super!) a Vaccines bolo tiež veľmi poučné.
Mala som zapísané aj Genes and the human condition, ale vôbec ma to nebavilo, lebo sa mi nepáčil prednášajúci. Na Drugs and the brain som nemala čas, ale sú tam zaujímavé veci a stiahla som si materiál o Bioinformaric Methods I, snáď sa k tomu v lete dostanem
ak by si chcel, aby ti ten certifikát poslali vytlačený s originál podpisom, tak sa platí, ale takto v elektronickej podobe nie
a na cudzie jazyky » www.duolingo.com