@10 lenze su aj ludia co nekradnu. kupia si film ked sa im paci alebo zajdu do pozicovne ( aj ked ja na pozeranie nemam uz cas) ale v tv minule bolo, ze kazdy druhy clovek na slovensku ma vraj nieco co ukradol( tzv "dusevne"vlastnictvo, rozny software,filmy, hudba a podobne )
Mam dynamiku ale radsej by som mal staticku. Ak taham, tak cez sluzby, ktore ma za moju ip netrestaju (a ak ano, tak nech mi vylezu na hrb - oni stratia zakaznika, nie ja). Tu staticku ipcku by som mohol vediet a mal by som o problem menej (sialene riesenia cez no-ip a podobne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@pajon - nechcel by som
RS mám ACC inú výhodu v tom nevidím
a uz by som nikdy nechcela zdielanu ipcku to je tak strasne nahovno
ked pozeram na nete film napr. a dojde mi ze mam reached limit tak len zmenim na modeme ip a pekne krasne dopozeram NO PROBLEM
pricom ti co maju zdielanu nemozu si za cely den nic stiahnut ani kuknut ked to predtym spravil uz ich sused hehe NECHCELA BY SOOOOOOOOOOOOM
aj svetlú stránku to má.. Ja by som chcel dynamickú ..
Dostaneš ban ? Reštart a máš unban ..
Rapičare ? (Rapidshare) máš premium zdarma
nechovam sa ako (piiip), aby som dostaval nejaky ban a rapidshareu sa podla moznosti vyhybam. ine "vyhody"?