priať si možem čo chcem ale pokial pre to niečo nepravím tak to nedosiahnem a je kopa vecí ktoré sa nesplnia aj keby som robil neviemčo,napr sex s Charlize Theron
Poznám, ale z väčšej časti to považuje za táraniny kde ide len o peniaze, peniaze a peniaze. Keď kniha o tajomstve šťastia tak od Dalajlámu - "Ako byť šťastný?" To malo viac hlavu a pätu.
ide tam len o peniaze, je to viacmenej o náhode. knihu som len prelistoval ale videl som film a prišlo mi to fakt smiešne, ako napr začnite si priťahovať predstavami najskôr ktoré miesto chcete aby bolo v autobuse voľné a po úspechu pokračujte až k s peňažným výhram a vyhráte polmilóna dolárov ako ja.
Samozrejme viem co to je, citala som knihu, videla knihu, ba dokonca som citala aj tajomstvo pre nladych kde je tak jednoduchsie napisane pre lepsie pochopenie, snazila som sa tym chvilu riadit, ale moj zivot to nijako nezmenilo dokonca este v niektorych veciach to bolo horsie
tak, ked som mala 14/15 povedala som si ze sa idem dat dohromady a prestanem sa prepadat vo svojich problemoch a v sebe.... citala som vela naucno popularnej psychologickej literatury a pod ruky sa mi dostalo aj toto..... zluskla som to v v skole pocas nejakej hodiny asi do tristvrtiny a potom ma to uz nebavilo...podstatu som chapala....jj ofc ze to tak je..... ale mylsim len ten core toho podane je to hrozne nic to nevysvetluje a ani neukazuje ako veci funguju len velky ZAZRAK
citala som ale potom od nejakeho psyhciatra jednu knihu sila sebeuvedomeni alebo cosi takeho..... klasicka knizka normalneho formatu a riadkovania s dobry a racianalnym vysvetleni celeho principu.....boli tam aj dobre referencie na biblliu a koran a tak... ta kniha mi cosik aj dala .) narozdiel od secretu
Veľmi veľmi prehrotená a zveličená podstata filmu/knihy. Myslím, že práve preto, aby si ju človek jasne uvedomil. A v skutočnosti má veľký význam ako a na čo človek myslí. Lebo nedá sa argumentovať o tom, že na čo myslíš, to ku sebe priťahuješ, teda na to upriamuješ svoju pozornosť a VEDOME to vnímaš.
ja si myslim ze na tom nieco bude. ked nieco velmi chces, pritiahnes si to k sebe. ale pozor, pritiahnes si k sebe aj veci ktorych sa bojis. napr ked si myslis "len nech ho nestretnem, len nech ho nestretnem.." a nakoniec ho stretnes. pred tym ako vysiel film som o tom citala aj v inych knihach. ale film je strasny shit pozerala som to s mamou pred x rokmi a fakt ma to nebavilo.
niežeby som to nejako extra riešila, ale fakt sa mi to úplne stále stáva, dokonca bohužiaľ aj z opačnej strany, keď niečo len tak zo srandy poviem a ono sa mi to potom fakt splní
Si veľmi divná
Ale ak by to fungovalo, asi by nikdy na svete neboli nešťastní, sklamaní ľudia. Či tebe sa nikdy nestalo, že si si niečo veľmi priala a nevyšlo to?
@antifunebracka Je to celé komplikovanejšie a ani ja tomu úplne nerozumiem (nečítala som to ani nepozerala a ani neplánujem). Naviac som to zjednodušila, aby sa to zmestilo do názvu diskusie a linky pre tých, ktorých to zaujíma viac, som pridala do komentu 2.
Presne takto funguje falošná nádej - keď sa človeku dlhodobo nedarí a potom sa napr. skúsi pomodliť a zrazu sa mu NÁHODOU niečo podarí, okamžite začne veriť v boha, lebo jeho myseľ to skrátka potrebuje A toto je podobný princíp. Veríš tomu, lebo v to momentálne potrebuješ veriť. Ale ak ti to pomáha, prečo nie.
@antifunebracka Ono to je celé zložitejšie, keby si vedel, čo sa mi stalo, pochopil by si to. A ja som v Boha verila celý život. Ale až teraz viem, že existuje.
Toto je inak celkom zaujímavé,
len pár dní dozadu mi napadlo urobiť
fórum, že ktorí z tých, čo sú veriaci/-e
sú aj veDiaci/e, teda nie len, že v Boha
veria, ale jednoducho aj vedia, že je,
teda nie také to "verím - možno áno, možno nie",
ale proste stopro viem, že existuje a nech si
aj celý zvyšok sveta myslí opak,
tak toto je pre mňa absolútna istota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
» www.youtube.com/results?search_...
@Jerometoucanrainbow
@Shroomy
@Notme
@Lenuska175
@Tanickina
@Melancholik
@Mielikki
@Warble
@H8u
@Torpedo08
@Sheily
@Tikalok
@Matiarka
@Delica
@Staphylococcus
@Fylo
@Willbebetter
@Fragile.
@Pijemzelenycaj
@Mayben
@Antifunebracka
@Mefistofel
@Alpynus
@0sea
@Nicmanenapada
@Radasapytam
@Johnysheek
@Artlover
@Vymyslinick
@Sugy1
@Die
@Zelinka
@Narazuvzdornaa
@Limej
@Etelnair
@Tomas
@Otvoreneokno
@Arywian
@Sianagirl245
@Lawey
@Subarnica
@Patrixo
@Sypomka
@Trdelniiiq
@Hellium
@Sveter
@Farfala
@Farfala
@Tommyhot
@Sadistrom
@Mkamka
@Anzu
@Snehovavlocka
@Lilu
@Catmartina
@Schizofrenik
@Kemuro
@Finwaell
@Pumaamravec
@Zipporah
@Freedomko
@D170
@Insomnya
@Galinka
@Bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h
@Neway
Že medzi tými tagmi, som našiel užívateľa, ktorý bol naposledy online v roku 2014... MEGALUL
tak, ked som mala 14/15 povedala som si ze sa idem dat dohromady a prestanem sa prepadat vo svojich problemoch a v sebe.... citala som vela naucno popularnej psychologickej literatury a pod ruky sa mi dostalo aj toto..... zluskla som to v v skole pocas nejakej hodiny asi do tristvrtiny a potom ma to uz nebavilo...podstatu som chapala....jj ofc ze to tak je..... ale mylsim len ten core toho podane je to hrozne nic to nevysvetluje a ani neukazuje ako veci funguju len velky ZAZRAK
citala som ale potom od nejakeho psyhciatra jednu knihu sila sebeuvedomeni alebo cosi takeho..... klasicka knizka normalneho formatu a riadkovania s dobry a racianalnym vysvetleni celeho principu.....boli tam aj dobre referencie na biblliu a koran a tak... ta kniha mi cosik aj dala .) narozdiel od secretu
Ale ak by to fungovalo, asi by nikdy na svete neboli nešťastní, sklamaní ľudia. Či tebe sa nikdy nestalo, že si si niečo veľmi priala a nevyšlo to?
Toto je inak celkom zaujímavé,
len pár dní dozadu mi napadlo urobiť
fórum, že ktorí z tých, čo sú veriaci/-e
sú aj veDiaci/e, teda nie len, že v Boha
veria, ale jednoducho aj vedia, že je,
teda nie také to "verím - možno áno, možno nie",
ale proste stopro viem, že existuje a nech si
aj celý zvyšok sveta myslí opak,
tak toto je pre mňa absolútna istota.