to je ta najvacsia hovadina pod slnkom ale v dobrom slova zmysle prose sikmooky maju neskutocne odlisny a svojsky humor miloval som to uz na dsf ked to chodilo
Ja som zas take pozeravala, kde robili podobne blbostky, ale sutazilo tam vela krajin a opakovalo sa to kazde letne prazdniny, vzdy to bezalo dost dlho a kazdy den a raz tusim vyhrala Malta ale neviem co to bolo zac
a najviac sa mi lúbilo jak na konci strielali do tých terčov na autíčka a na nejakej českej stanici furt že nééé to je sajráájt. a ja som nikdy nevedela,čo je to sajrajt
uplne som to milovala ked som bola mala, chodilo to na nejakom kanali. niektore zabavne programy sikmookych mi pridu prilis divne ale takesi a ludsky tetris su uzasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Strašne si prajem aby také niečo bolo aj na Slovensku, môj sen sa tam prihlásiť.
Ja som zas take pozeravala, kde robili podobne blbostky, ale sutazilo tam vela krajin a opakovalo sa to kazde letne prazdniny, vzdy to bezalo dost dlho a kazdy den a raz tusim vyhrala Malta ale neviem co to bolo zac