@somdebilka tiež som si to stiahla, ale viacero ľudí mi povedalo, že keď to rozbili, dostali vírus do mobilu, tak som radšej neriskovala a rovno tú hru zmazala
Mala som to a tiež som bola zvedavá čo v tom je. Tak som si ťukala a ťukala a raz, ako každú znudenú chvíľku som si chcela zaťukať a mala som opäť naskočených 1 000 000. Neviem čo sa stalo alebo čo som tam sama porobila. Povedala som si, že sa na to môžem vysrať a vymazala som to. A odvtedy sa môj život nejak nezmenil . Namiesto ťukania si radšej hudbu pustím
@somdebilka to je taká hra do mobilu podobné ako tamagoči máš nejaké neidentifikovateľné zvieratko a kupuješ mu jedlo, zariadenie do bytu, oblečenie, kúpeš ho, hráš sa s ním hry, dávaš ho spať, hladkáš ho,.. idem späť do detských čias
Mne ostava este 400 000 kliknutí . Moja sestra to skoncila za 3 mesiace akurat vcera . Ked tam boli uz len dve kliknutia , tak sa to vajicko zacalo otvarat a zrazu sa nám objavilo dalsich 2 000 000. A k tomu sa nám tam objavil este Čínan, co sa nam posmieval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@tangerina určite to sem nezabudni napísať! som zvedavá
@zelinka Čo je Pou?